Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone apspēlē šveicietes

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone apspēlē šveicietes
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: fivb.com

FIVB pasaules kausa posmā Hāgā pie uzvaras tikušas Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone. Pamatturnīra otrajā spēlē (zaudētāju zarā) Latvijas pludmales volejbolistes apspēlēja Šveices pāri Gresle / Šmokere - 2:0.

Jau ziņojām, ka turnīra pirmās kārtas spēlē latvietes ar 0:2 piekāpās Brazīlijas pārim Vivjena un Vieira un dalību turnīrā bija spiestas turpināt tā sauktajā "zaudētāju zarā."

Tur Latvijas pāra pirmās pretinieces bija šveicietes Gresle / Šmokere. Šveicietes Ingunai un Inesei bija parocīgas pretinieces un latvietes svinēja vieglu uzvaru ar 2:0 (21:13, 21:15).

Nu rīt mūsu dāmas dalību turnīrā turpinās ar maču pret jaunzēlandietēm Blundelu / Skarletu. Arī šajā spēlē mūsu pārim būs jāiejūtas favorītu statusā. Jaunzēlandes duets turnīrā izsēts vien ar 28. numuru, latvietes ar 22. Latvijas un Jaunzēlandes dueti spēli rīt uzsāks pulksten 12.00 pēc Latvijas laika uz otrā korta.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2009-08-27 07:44, pirms 15 gadiem
Beidzot!!!!