Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusai un Jursonei jāsāk pret brazīlietēm

Jānis Celmiņš

Minusai un Jursonei jāsāk pret brazīlietēm
Inguna Minusa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f-64

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone FIVB pasaules kausa posma pamatturnīru Hāgā sāks pret Brazīlijas duetu Vivjena un Vieira. Pirmās kārtas spēle latvietēm jau trešdien pulksten 15.00 pēc Latvijas laika.

Latvijas duets turnīrā Hāgā izlikts ar 22. numuru, kas pretiniekos pirmajā pamatturnīra kārtā devis 11. numuru – brazīlietes Vivjenu uu Vieiru. Līdz šim ar šo Brazīlijas pāri latvietes spēlējušas reizi. Šā gada maijā turnīrā Polijā Minusa / Jursone atzina savu pretinieču pārākumu ar 1:2.

Iepriekšējo FIVB pasaules kausa posmu Somijā (Ālandu salās) latvietes nepabeidza, jo Ingunai par sevi manīt lika sezonas ievadā gūtais ceļgala savainojums, jācer, ka nu ar veselību viss būs kārtībā un latvietes varēs spēlēt ar pilnu atdevi.

Turnīru ar kvalifikācijas sacensībām rīt uzsāks brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi. Viņiem pirmā kārta ir brīva, bet otrajā (plkst. 12.00) jātiekas ar norvēģiem Horemu un Nordviku.

Otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins vēl šodien Bulduru pludmalē, labā noskaņojumā, aizvadīja treniņu un uz Hāgu dosies vien trešdien. Jācer, ka Aleksandra jaunā frizūra ļaus mūsu vīriem pielikt treknu punktu 2009. gada sezonai…

Izmantotie resursi:
fivb.com

  +1 [+] [-]

, 2009-08-26 00:27, pirms 15 gadiem
nu lai veicas

     [+] [-]

, 2009-08-26 07:56, pirms 15 gadiem
Vai tad Inguna jau atpakaļ no Latvijas izlases trenēšanas?

     [+] [-]

, 2009-08-26 14:30, pirms 15 gadiem
ja kas Freidenfeldi dabūja iekšā