Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pirmajā posmā triumfē brazīlietes

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pirmajā posmā triumfē brazīlietes
Pirmā posma laureātes
Foto: fivb.org

Ar Brazīlijas dueta Larisa un Juliana uzvaru šodien noslēdzies FIVB pasaules kausa pirmais posms pludmales volejbolā sievietēm. Finālā viņas ar 2:0 (21:18, 21:18) pārspēja amerikānietes Rosu un Bosu.

Kamēr Latvijā tikai pavasara sajūtas sāk virmot gaisā, tikmēr pasaules seksīgākā sporta veida – pludmales volejbola – kaislības jau sākušās. Šonedēļ Brazīlijā startējušas FIVB pasaules kausa posma sacensības kā vīriešiem, tā sievietēm, un tieši sievietes kā pirmās noskaidrojušas pirmā posma uzvarētājas.

Par tām kļuva mājinieces Larisa Franka un Juliana Felisberta Da Silva (labāk zināmas kā Larisa un Juliana), kuras finālspēlē divos setos (abos ar 21:18) pārspēja amerikānietes Eiprilu Rosu un Dženiferu Bosu. Trešajā vietā šoreiz Vācijas duets – Sāra Gollere un Laura Ludviga.

Nākamais FIVB pasaules kausa posms pludmales volejbolā sievietēm paredzēts jaunnedēļ Ķīnas pilsētā Šanhajā un tajā spēlēs arī labākais Latvijas duets – Inguna Minusa un Inese Jursone.

Vīriešu sacensības Brazīlijas posmā noslēgsies rīt, taču arī tajās par čempioniem kļūs mājinieki, jo finālā spēlēs divi Brazīlijas dueti – Harlijs un Elisons pret Rikardo un Emanuelu.

Izmantotie resursi:
fivb.com