Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Regža Brazīlijā trīs setos zaudē galvenajiem favorītiem

Krišs Upenieks

Pļaviņš un Regža Brazīlijā trīs setos zaudē galvenajiem favorītiem
Haralds Regža
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža piedzīvojuši vēl vienu zaudējumu Brazīlijas pilsētā Masejo notiekošajā Pasaules kausa izcīņas ''Open'' sērijas posmā. Turnīra otrajā spēlē mūsējie trīs setos zaudēja brazīliešiem Evandru un Pedru Solbergam.

Kopš 2016. gada sākumā Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža Latvijā aizvadīja aktīvu treniņprocesu. Jau iepriekš komanda bija paziņojusi, ka sezonas sākumā piedalīsies visos turnīros, lai mēģinātu sakrāt maksimāli daudz punktu. Uz Irānu latvieši devās itin laicīgi, taču piedzīvoja neveiksmi - uzvarēta tikai viena spēle grupā, zaudēts pirmajā izslēgšanas turnīra kārtā un iegūta dalīta 17. vieta.

Skaidrs, ka tas nebija tas, uz ko Pļaviņš un Regža pirmajā posmā bija cerējuši, pie tam Irānā nestartēja virkne vadošo pāru un mūsējiem bija augstais sestais numurs. Taisnības labad gan uzreiz jāmin, ka starpsezonā mūsējie lielākoties trenējās iekštelpās, kas pirmajos mačos zem klajas debess atstāj savu iespaidu.

Masejo Latvijas pārim nepaveicās ar grupu, un pirmajā spēlē tika piedzīvots zaudējums pret ASV pāri Teodoru Bruneru un Šonu Rosentālu - 21:23, 13:21. Otrajā mačā latviešiem pretī stājās turnīra galvenie favorīti no Brazīlijas - mežonīgās serves īpašnieks Evandru un Pedru Solbergs. Diemžēl arī pret šo komandu piedzīvots zaudējums, tiesa, izdevās uzvarēt vienā setā - 20:22, 21:15 un 12:15.

Lai izkļūtu no grupas šajā turnīrā, grupas noslēdzošajā spēlē Pļaviņam un Regžam jāuzvar turnīra 32. numurs venecuēlieši Peters un Golindano, kuriem arī līdz šim ir divi zaudējumi. Mača sākums paredzēts pulksten 18:00 pēc Latvijas laika un risināsies uz trešā laukuma.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

     [+] [-]

, 2016-02-25 10:14, pirms 8 gadiem
Cepuri nost, laba spēle pret pirmo pāri. Aiziet!

     [+] [-]

, 2016-02-25 10:44, pirms 8 gadiem
ei tu nost rakstīja: Cepuri nost, laba spēle pret pirmo pāri. Aiziet!
No vienas puses - jā, laba spele. Bet no otras puses nav viss tik viennozimigi, jo neskatoties uz reitingu komandas grupaa spele loti lidzigi un pat pedejie izliktie VEN nospeleja vienaa limeni ar USA un tiem pasiem Evandro/Pedro..

Bet nu turam ikšķus par musejiem izskirosaja spelee!

  +1 [+] [-]

, 2016-02-25 10:46, pirms 8 gadiem
Šeit gan būtiski atzīmēt ka brazīļi spēlēja ļoti pavirši, likās viņiem vispār nav interese par notiekošo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja