Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Atlabšana no medaļu spēlē gūtās traumas Pļaviņam prasīs divas nedēļas

Jānis Celmiņš

Atlabšana no medaļu spēlē gūtās traumas Pļaviņam prasīs divas nedēļas
Edgars Točs un Mārtiņš Pļaviņš. Foto: FIVB

Mārtiņam Pļaviņam veiktas medicīniskās pārbaudes pēc aizvadītajā svētdienā gūtā potītes savainojuma. Ārstu prognozes liecina, ka laukumā pludmales volejbolists varētu atgriezties pēc divām nedēļām, šodien sarunā ar portālu Sportacentrs.com pavēstīja Pļaviņš.

Jau vēstīts, ka Espinju Pasaules kausa četru zvaigžņu turnīrā Pļaviņš duetā ar Edgaru Toču izcīnīja bronzas godalgas. Cīņā par bronzu otrā seta vidū Pļaviņš, pēc neneviksmīgas piezemēšanās, traumēja kreisās kājas potīti, taču maču ar sāpju grimasēm sejā pabeidza.

Vakar komanda atgriezās mājās, bet Pļaviņš uzreiz devās uz ārstu izmeklēšanām. Pēc tam konstatēts, ka sportista potīte nav nopietni traumēta, un atlabšanas process varētu ilgt divas nedēļas.

Nākamais turnīrs, kurā duets Pļaviņš / Točs bija plānojuši startēt, ir Pasaules kausa piecu zvaigžņu posms, kas no 30. jūlija līdz 4. augustam norisināsies Vīnē. Šobrīd nav skaidrības, vai komanda uz to dosies.

Jau vēstīts, ka vakar atjaunotajā Pasaules rangā Pļaviņš un Točs no 13. vietas pakāpušies uz 11. vietu.

     [+] [-]

, 2019-07-23 15:09, pirms 5 gadiem
Piecinieks tad atkrīt...

  +2 [+] [-]

, 2019-07-23 16:13, pirms 5 gadiem
Lai sanāk veselību atgūt!

  +2 [+] [-]

, 2019-07-23 21:28, pirms 5 gadiem
Nevajag skriet un atjaunot traumu, labāk izlaist laisciņu un izšaut kaut vai 4 zvaigžņu turnīrā pēc kādām 3 nedēļām vai 4 nedeļām!

  +1 [+] [-]

, 2019-07-23 23:28, pirms 5 gadiem
vozā rakstīja: Nevajag skriet un atjaunot traumu, labāk izlaist laisciņu un izšaut kaut vai 4 zvaigžņu turnīrā pēc kādām 3 nedēļām vai 4 nedeļām!
Nav lielajā sportā tā, ka pēc pamežgītas potītes mēnesis jāizlaiž. 5* turnīrā par vienu uzvaru jau 460 punkti nopelnīti būs. Noteipos drošībai un turpinās lielisko sezonu. Veseļojies Mārtiņ, lai uz Vīni nebūtu vairs nekādu sāpju. Sekosim līdzi jūsu spēlēm.