Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Vācijas posmā uzvar mājinieces - atkal Golere un Ludviga

Jānis Celmiņš

Vācijas posmā uzvar mājinieces - atkal Golere un Ludviga
Sāra Golere un Laura Ludviga
Foto: www.eurobeachtour.com

Ar Vācijas dueta Sāra Golere / Laura Ludviga uzvaru šodien Berlīnē noslēdzies Eiropas čampionāta trešais posms dāmu duetiem. Finālā turnīrā ar otro numuru izsētajām Golerei / Ludvigai nenācās spēlēt. Viņu tatutietes Holtvika / Zemlere no mača atteicās savainojuma dēļ.

Pusfinālos Vācijas dueti Golere / Ludviga un Holtvika / Zemlere ar rezultātiem 2:1 apspēlēja attiecīgi Nīlu / Ingridu (Beļģija) un nīderlandietes Nav Brīdenu / Moā. Svētdienas pirmajā spēlē par trešo vietu atkal tika izspēlēti trīs seti - nedaudz pārākas trešā seta galotnē bija beļģietes uzvarot tajā ar 20:18 un visā spēlē uzvarot ar 2:1. Spēles rezultāts - 2:1 (19:21, 21:13, 20:18).

Kā vēlāk izrādījās, tad spēlei par pirmo vietu šajā posmā nebija lemts notikt. No mača savainojuma dēļ bija spiestas ateikties Holtvika / Zemlere, tādejādi par Eiropas čempionāta trešā posma uzvarētājām bez cīņas kļuva Golere / Ludviga - duets kurš uzvarēja arī sezonas otrajā posmā Austrijā. Vecā kontinenta pirmajā šīs vasaras posmā uzvaru svinēja šajā posmā traumu guvušās Holtvika / Zemlere.

Latvijas dāmu duetam Ingunai Minusai un Inese Jursonei šis turnīrs izvērtās neveiksmīgs - zaudējumi divās pirmajās turnīra spēlēs un sacensības noslēgtas ar dalītu 13. vietu. Jau pēc Jāņiem visi labākie pasaules "bīča" dueti dosies uz Norvēģiju, kur jūnija beigās un jūlija sākumā risināsies pasaules čempionāts.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com