Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Apvienot spēkus plāno pludmales volejbolisti Točs un Jānis Šmēdiņš

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Apvienot spēkus plāno pludmales volejbolisti Točs un Jānis Šmēdiņš
Edgars Točs. Foto: federvolley.it

Medijs LSM ziņo, ka nākamajā sezonā vienā pārī varētu spēlēt pludmales volejbolisti Edgars Točs un Jānis Šmēdiņš. Točs šo sezonu pabeidza vienā pārī ar Oliveru Bulgaču, bet Šmēdiņš beidza spēlēt kopā ar ilggadējo pārinieku Aleksandru Samoilovu.

Vienā pārī apvienosies pieredzējušie pludmales volejbolisti Edgars Točs un Jānis Šmēdiņš, ziņo LSM. Točs līdz Tokijas olimpiskajām spēlēm spēlēja vienā pārī ar Mārtiņu Pļaviņu, iegūstot ceturto vietu, bet tā paša gada rudenī abi paziņoja par sadarbības pārtraukšanu. Pēcāk viņš spēlējis kopā ar Kristiānu Fokerotu un Oliveru Bulgaču. Tikmēr Šmēdiņš ilgus gadus spēlēja kopā ar Aleksandru Samoilovu, abiem šajā sezonā pārstājot spēlēt kopā.

"Plāns ir nākamo gadu spēlēt jau ar pieredzējušāku spēlētāju, kas būtu Jānis Šmēdiņš. Galvenais starts būtu Kontinentālais kauss jeb atlase uz olimpiskajām spēlēm," paskaidroja Točs. "Lai gan domāju, ka jau treniņos mēs ar Jāni saprastu, kādā līmenī esam un ko spējam. Ar Jāni gan jau būs diezgan interesanti uzspēlēt."

Točs cer, ka patiesas izrādīsies baumas par Kontinentālā kausa finālposma norisi Latvijā, bet līdz tam duets plāno piedalīties kādā Pasaules tūres posmā, lai izmēģinātu spēkus. Šmēdiņš un Točs dažādos turnīros bieži vien ir bijuši pretējās tīkla pusēs, bet kopā abi ir spēlējuši tikai vienā oficiālā turnīrā Vecrīgā.

Pašlaik 35 gadus vecais Točs turpina dziedēt ceļgalu un rokas mikrotraumas, bet pēc Ziemassvētkiem jaunā komanda plāno jau pilnvērtīgus treniņus svaru zālē.

Pēc finanšu jautājumu precizēšanas kļūs arī skaidrākas dueta iespējas nākamajai sezonai.

Izmantotie resursi:
https://www.lsm.lv/raksts/sports/vo...

  +2 [+] [-]

, 2023-12-20 18:44, pirms 5 mēnešiem
Bomba

  +6 [+] [-]

, 2023-12-20 19:10, pirms 5 mēnešiem
Gaidu, kad atgriezīsies Gena Samoilovs, vot tā būtu tiešām BOMBA!

  +3 [+] [-]

, 2023-12-20 19:12, pirms 5 mēnešiem
Labs dubultais bloks sanāks

     [+] [-]

, 2023-12-20 21:51, pirms 5 mēnešiem
Einstein's Parable of Quantum Insanity...
Insanity is doing the same thing over and over and expecting different results
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2023-12-21 08:43, pirms 5 mēnešiem
Es teiktu, ka šo vajadzēja vismaz kādus 5 gadus atpakaļ. Cerams nav par vēlu un kādā lielajā turnīrā izšaus

     [+] [-]

, 2023-12-21 10:32, pirms 5 mēnešiem
Pozitīvi.
Pēdējo sezonu var nospēlēt čiliņā kopā. Rezultāts būs vairāk atkarīgs no raksturu saderības. Cerams, ka ar finansējumu viss būs kārtībā, jo LOV finansējums visticamāk ka nebūs.
Jaunajiem jāspēlē ar jaunajiem (tas neattiecas uz Pļaviņu), tikai tā var progresēt. Pietiek eksperimentēt, kopā jāspēlē "vecajiem" jauniešu pāriem. Volejbols ir mainījies, jāspēlē kreatīvāk, ar emocijām un entuziasmu. Ja pirms gada mūs visus priecēja jauniešu panākumi, tad pagājušā gadā bija klusums un degradācija: ilgi gaidītā paaudžu maiņa nenotika. Ticu ka 2024 būs pārmaiņu gads .