Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kravčenoka pēc triumfa EČ: ''Šis ir īpašs brīdis mūsu dzīvēs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kravčenoka pēc triumfa EČ: ''Šis ir īpašs brīdis mūsu dzīvēs''
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka. Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas pludmales volejbolistes Anastasija Kravčenoka un Tina Graudiņa pēc kļūšanas par divkārtējām Eiropas čempionēm uzsvēra, ka šis abām ir īpašs brīdis dzīvē, kurš netiks aizmirsts.

Otro reizi karjerā par Eiropas čempionēm pludmales volejbolā šovakar kļuva Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, kuras finālā Minhenē trijos setos ar 18:21, 21:15, 15:11 pārspēja šveicietes Tanju Huberli un Nīnu Brunneri.

''Esam ļoti lepnas. Tas ir neticami, šis ir īpašs brīdis mūsu dzīvēs,'' uzreiz pēc iegūtā zelta teica Anastasija Kravčenoka, kamēr Tīna Graudiņa papildināja, ka uzvara netiks aizmirsta arī pēc sportistes karjeras beigām. ''Šādas uzvaras nenotiek bieži. Šos brīžus atcerēsimies visu atlikušo mūžu.''

Līdz šim pret šveicietēm bilance bija viena uzvara un četri zaudējumi, taču āra laukumos līdz šī vakara finālam tika piedzīvotas tikai neveiksmes. Graudiņa pēc uzvaras atklāja, ka ir patīkami beidzot Huberli un Brunneri pārspēt. ''Nedaudz uzlabojām sniegumu un sajutām spēles ritmu. Šveices duets ir ļoti stipra komanda, un mums vienmēr ar viņām bijušas grūtas cīņas. Ir patīkami beidzot uzvarēt.''

''Mums patīk smaidīt un izbaudīt spēli kortā. Vēlējāmies būt laimīgas katru brīdi šajā kortā,'' par pozitīvo spēles uztveri atbildēja Kravčenoka.


Pirmo reizi Graudiņa ar Kravčenoku par Eiropas čempionēm kļuva 2019. gadā. Kopumā šī ir trešā reize, kad kāds Latvijas dāmu pludmales volejbola pāris izcīna Eiropas čempionāta titulu. 2009. gadā par čempionēm kļuva Inese Jursone un Inguna Minusa.

     [+] [-]

, 2022-08-21 04:10, pirms 2 gadiem
Meitenes visu laiku spēlēja brīvi, to varēja redzēt kamerās, ar smaidu un degošām acīm! Tas dos pārliecību nākamajām cīņām, paldies par emocijām! Super!!