Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš un Caics iekļuvuši "Challenger" turnīra pusfinālā

Jānis Celmiņš

Šmēdiņš un Caics iekļuvuši "Challenger" turnīra pusfinālā
Toms Šmēdiņš un Artis Caics
Foto: www.cev.lu

Latvijas pludmales volejbolisti Toms Šmēdiņš un Artis Caics izcīnījuši jau ceturto uzvaru Serbijas pilsētā Novisadā notiekošajā CEV "Challenger" turnīrā un kvalificējušies pusfinālam. Pamatturnīra ceturtās kārtas spēlē Latvijas duets divos setos tika galā ar Bulgārijas pāri Jankovs / Stoikovs – 2:0.

Jau ziņojām, ka piektdien Latvijas duets Serbijā notiekošā turnīra pamatsacensībās izcīnīja divas uzvars, kurām šorīt pievienoja vēl vienu. Uzvaru sēriju Šmēdiņš / Caics turpināja arī ceturtajā turnīra kārtā, kurā ar 2:0 (21:19, 21:19) pieveica Bulgārijas duetu.

Tādejādi Latvijas duets jau nodrošinājies vietu turnīra pusfinālā, kas tiks izspēlēts rīt. Viņu pretinieki šajā mačā gan pagaidām nav zināmi.

"Liels prieks, ka spējām uzvarēt Lielbritānijas duetu (turnīra otrajā kārtā). Briti bija izsēti ar ceturto numuru, mēs tikai ar trīspadsmito. Domāju, ka mums ir labas izredzes pacīnīties par uzvaru visā turnīrā, neskatoties uz to, ka te sabraukušas vairākas labas komandas," vakar pēc pirmajām divām uzvarām atklāja Toms Šmēdiņš.

Izmantotie resursi:
cev.lu

  -4 [+] [-]

, 2009-07-18 17:57, pirms 15 gadiem
гавняные видать соперники там у ребят

     [+] [-]

, 2009-07-18 21:35, pirms 15 gadiem
fcdaugava rakstīja: гавняные видать соперники там у ребят
gribeetu redzeet cik taalu tiktu tu!!

     [+] [-]

, 2009-07-18 23:17, pirms 15 gadiem
гавняные видать соперники там у ребят

Pats Tu tādā krāsā!