Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš un Caics pamatturnīru sāk ar zaudējumu

Jānis Celmiņš

Šmēdiņš un Caics pamatturnīru sāk ar zaudējumu
Toms Šmēdiņš
Foto: www.cev.lu

Ar zaudējumu Bulgārijas pilsētā Varnā notiekošā CEV "Challenger" turnīra pamatsacensības šodien sākuši Latvijas pludmales volejbolisti Toms Šmēdiņš un Artis Caics. Pamatturnīra pirmajā spēlē Latvijas duets ar 0:2 piekāpās vāciešiem Koleram / Rodē.

Jau ziņojām, ka vakar Latvijas duets veiskmīgi pārvarēja Varnas CEV "Challenger" turnīra kvalifikācijas barjeru un nodrošināja vietu pamatsacensībās.

Pamatsacensībās Latvijas duets tika izsēts ar augsto ceturto numuru, kas pretiniekos pirmajā kārtā deva turnīrā ar 13. numuru izliktos vāciešus Koleru un Rodē. Pirmajā setā spējot gūt vien 12 punktus, Latvijas duets nedaudz saņēmās otrajā, bet arī tajā tika piedzīvots zaudējums, gūti 18 punkti. Spēles rezultāts 0:2 (12:21, 18:21).

Šobrīd Latvijas duets turnīru turpinās tā sauktajā "zaudētāju zarā", kur jau šodien pēcpusdienā spēlēs ar mača Jankovs / Stojanovs (Bulgārija) un Havisto / Vahela (Somija) uzvarētājiem.

Izmantotie resursi:
cev.lu

     [+] [-]

, 2009-07-24 11:14, pirms 15 gadiem
Turās, būs Labi