Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa/Sleitere - NCAA konferences nedēļas labākais tandēms

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Graudiņa/Sleitere - NCAA konferences nedēļas labākais tandēms
Tīna Graudiņa un Semija Sleitere. Foto: John McGillen / USC Athletics

ASV studējošo augstākā līmeņa sacensībās (NCAA) amerikāniete Semija Sleitere un Eiropas eksčempione Tīna Graudiņa šosezon pirmoreiz izpelnījušās spēcīgās "Pac-12" konferences atzinību par aizvadītās nedēļas sniegumu.

Kā jau ziņots, pagājušajā nedēļā Dienvidkalifornijas Universitātes (USC) komanda uzvarēja ar 5-0 un 5-0, tostarp Graudiņa/Sleitere triumfēja vadošo duetu mačos. NCAA komandu spēcīgāko tandēmu ieskaitē šosezon zaudējuma rūgtumu nav izjutušas tikai "mūsējās" un Batonrūžas LSU labākās meitenes.

Neskatoties uz periodiskām problēmām uzņemšanā, Tīna Graudiņa/Semija Sleitere aizvadītajā nedēļā uzvarēja visos četros setos (21:16, 21:12, 21:17, 21:19) un nopelnīja "Pac-12" konferences nedēļas labākā dueta nosaukumu. Cīņā par minēto atzinību galvenās konkurentes bija USC principiālākās pretinieces Losandželosas UCLA spēlētājas.

Šodienas mačā ranga līdervienība Losandželosas USC savos laukumos ar 5-0 sagrāva Beikersfīldas "Cal State", kas ir līdz šim vājākā pretiniece šosezon. Pirmajā laukumā Graudiņa/Sleitere eksaminēja amerikānieti Emīliju Hansenu un čehieti Hanu Makonovu. Pirmais sets: 2:0, 7:3, 14:7, 17:10, 21:17. Otrais sets: 7:7, 10:11, 15:12, 20:15, 21:18.

USC šosezon cīnās bez zaudējumiem (9-0), nepārliecinošākās uzvaras bija 4-1 un 4-1 pret Kristīnes Briedes pārstāvēto Malibu "Pepperdine", pret ko atkal jāspēlē jau svētdien.

Atgādinām, ka Eiropas eksčempiones Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka no 22. janvāra kopīgi trenējas Losandželosā. Mūsu dāmas tagad trenē Brazīlijā dzimušais amerikāņu speciālists Gustavo Roča, kurš ir arī USC komandas galvenā trenera asistents. ASV vīza derīga 90 dienas, tādējādi februārī-martā Kravčenoka desmit dienas pavadīja Meksikā, lai Graudiņas pāriniece varētu palikt ASV gandrīz līdz aprīļa beigām, daugavpiliete atklāja savā youtube.com kanālā.

Izmantotie resursi:
usctrojans.com