Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kravčenoka ''King of the Court'' spēlēs kopā ar titulēto Ludvigu, Točs ar Karambulu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kravčenoka ''King of the Court'' spēlēs kopā ar titulēto Ludvigu, Točs ar Karambulu
Anastasija Kravčenoka. Foto: olimpiadeF64.lv

Latvijas pludmales volejboliste Anastasija Kravčenoka savā ''Instagram'' profilā paziņojusi, ka sakarā ar Tīnas Graudiņas atgriešanos ASV, nākamajos divos turnīros viņa startēs ar citām pāriniecēm. Šajā nedēļas nogalē ''Ergo Open'' finālā Liepājā daugavpilietes pāriniece būs Anna Rīta, bet Nīderlandē ''King of the Court'' titulētā vāciete Laura Ludviga.

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka veiksmīgi aizvadījušas šīs sezonas divus lielākos turnīrus - Tokijas olimpiskās spēles un Eiropas čempionātu. Abos latvietes aizkļuva līdz pusfinālam, taču līdz medaļām aizsniegties neizdevās, gan Tokijā, gan Eiropas čempionātā Vīnē samierinoties ar ceturto vietu.

Kā šodien savā ''Instagram'' vēsta Anastasija Kravčenoka, tad viņas pāriniece Tīna Graudiņa devusies atpakaļ uz ASV, lai piedalītos vairākos turnīros tur. Arī pašai Kravčenokai sezona nav beigusies. Kā uzsver pati sportiste, tad šajā nedēļas nogalē viņa piedalīsies Latvijas čempionāta ''Ergo Open'' finālā Liepājā, bet vēlāk dosies uz Nīderlandi, lai piedalītos ''King of the Court'' turnīrā.

Abos daugavpiliete spēlēs ar citām pāriniecēm. Kā apgalvoja pati Kravčenoka, tad Liepājā kopā ar viņu spēlēs kāda jauna un perspektīva volejboliste. Atverot turnīra pieteikumu, redzams, ka Liepājā Kravčenoka spēlēs kopā ar Annu Rītu no Minusas volejbola skolas.

Savukārt Nīderlandē Kravčenokas pāriniece būs titulētā vāciete Laura Ludviga. Vācijas pludmales volejboliste savas karjeras laikā četras reizes kļuvusi par Eiropas čempioni, 2017. gadā triumfēja pasaules čempionātā, bet 2016. gadā izcīnīja zeltu Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

''King of the Court'' turnīrā Hamburgā tikmēr piedalīsies Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri pēcāk dosies arī uz Nīderlandi (Utrehtu). Šajā turnīrā plāno startēt arī Edgars Točs, kur pārinieks tur būs spilgtais un skatītāju mīlētais itālis Adrians Karambula, bet Latvijas čempionāta finālposmā Liepājā Točs spēlēs kopā ar savu draugu Arni Tunti. Mārtiņš Pļaviņš pēc grūtās sezonas nolēmis atpūsties un sezonu jau noslēdzis.

"King of the Court" turnīrs Hamburgā notiks no 19. līdz 22. augustam, bet Utrehtā komandas pulcēsies no 25. līdz 28. augustam.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/kravcenokaa/

  +3 [+] [-]

, 2021-08-17 14:24, pirms 3 gadiem
BOMBA!

  +1 [+] [-]

, 2021-08-17 14:33, pirms 3 gadiem
Ar ko Pļaviņš plāno spēlēt kopā pēc atpūtas?

  +1 [+] [-]

, 2021-08-17 15:33, pirms 3 gadiem
Ar Graudiņu, kas būs pabeigusi studijas.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-17 15:37, pirms 3 gadiem
Kravčenoka ar Ludvigu???
Divas aizsardzības spēlētājas???
Slēpts komentārs: yankeezulu

     [+] [-]

, 2021-08-17 18:26, pirms 3 gadiem
Larryking rakstīja: Kravčenoka ar Ludvigu???
Divas aizsardzības spēlētājas???
Varētu būt pat labi - Nastja vairāk apgūs uzbrukumu/katus, kas viņai pagaidām ir vājākā vieta. Aizsargāties jau viņa prot

     [+] [-]

, 2021-08-19 13:50, pirms 3 gadiem
Varēs kaut kur redzēt tos King of the Court turnīrus?