Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone sāk ar zaudējumu

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone sāk ar zaudējumu
Inese Jursone
Foto: www.fivb.com

Latvijas pludamles volejbola dāmu duets Inguna Minusa / Inese Jursone ar zaudējumu sākušas dalību Eiropas čempionāta Fināla posmā (Sočos). Apakšgrupas pirmajā spēlē Latvijas duets piekāpās Beļģijas duetam Lizbete Van Brēdama / Lizbete Muha - 0:2.

Eiropas čempionāta Fināla posmu Latvijas duets šodien sāka ar pamatturnīru, kurā ir izsēts ar devīto numuru. Pamatsacensību pirmās kārtas spēlē Latvijas pārim nedēļas laikā bija jāspēlē ar Beļģijas duetu Lizbete Van Brēdama / Lizbete Muha, kuras izliktas ar pirmo numuru.

Atgādināsim, ka pirms nedēļas ceturtā Eiropas čempionāta posma ietvaros latvietes jau spēlēja ar šo Beļģijas duetu un piedzīvoja zaudējumu. Diemžēl revanšs šodien neizdevās. Zaudējumus divos setos (0:2(20:22, 17:21)).

Vēl šonien Minusai / Jursonei apakšgrupā būs jāspēlē ar krievietēm Vasinu un Homaikovu. Vēl A apakšgrupā, kurā iekļautas latvietes spēlē arī čehietes Koločova / Slukova. Ar šo pāri mūsu dāmām jāspēlē rīt.

Lai turpinātu dalību turnīrā Latvijas pludmales volejbolistēm jāiekļūst labāko divu komandu skaitā.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com