Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš Rio turnīru sāks pusnaktī

Agris Suveizda

Samoilovs un Šmēdiņš Rio turnīru sāks pusnaktī
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš
Foto: FIVB

Starptautiskā volejbola federācija (FIVB) pēc konsultēšanās ar Rio olimpisko spēļu Organizācijas komiteju noteikusi spēļu kalendāru pirmajām sešām dienām pludmales volejbola turnīrā.

Riodežaneiro olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrs sāksies 6. augustā plkst. 10:00 pēc vietējā laika (plkst. 16:00 pēc Latvijas laika), kad savā starpā tiksies itālieši Adrians Karambula un Alekss Rangjēri un austrieši Klemenss Doplers un Aleksanders Horsts. Stundu vēlāk smiltīs dosies arī pirmais mājinieku pāris – Alisons un Brunu Šmits pret kanādiešu pāri (tas vēl tiks noteikts nacionālajā atlasē).

Latvijas volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš pirmo cīņu Kopakabanas pludmalē aizvadīs turnīra otrajā dienā, kad dienas noslēdzošajā mačā pusnaktī stāsies pretī kanādiešiem Čeimam Šalkam un Benam Sekstonam. Pēc Latvijas laika šī spēle notiks 8. augusta rītā plkst. 6:00.

Nākamo spēli Samoilovs un Šmēdiņš aizvadīs 9. augustā plkst. 15:30 (plkst. 21:30 pēc Latvijas laika), kad tiksies ar kubiešiem Nivaldo Diasu un Serhio Gonsalesu, savukārt 11. augustā plkst. 17:30 (plkst. 23:30 pēc Latvijas laika) spēlēs pret mājiniekiem Pedru un Evandru.

Pilnu spēļu kalendāru pirmajām sešām dienām varat skatīt ŠEIT.

     [+] [-]

, 2016-07-16 11:40, pirms 8 gadiem
Traki vai...

tajaa laikaa jau jaataisaas chucheet...it iipashi shportistiem

     [+] [-]

, 2016-07-16 11:43, pirms 8 gadiem
Cerams,ka visas Martas speles radiis

     [+] [-]

, 2016-07-16 17:44, pirms 8 gadiem
Jau nopriecājos, padomājot, ka pusnaktī pēc Latvijas laika, bet izrādās, ka pusnaktī pēc vietējā... Tas gan dīvaini, ka tik vēlu mačus liek. Un līdz ar to tas mačs Latvijā tu-tū... Labi vēl, ka abi pārējie sakarīgos laikos.