Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Berlīnē Pļaviņš / Iecelnieks un Minusa / Jursone

Jānis Celmiņš

Berlīnē Pļaviņš / Iecelnieks un Minusa / Jursone
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f-64

Šajā nedēļas nogalē Vācijās (Berlīnē) risināsies Eiropas čempionāta trešais posms pludmales volejbolā. Latviju šajās sacensībās pārstāvēs divi dueti Mārtiņš Pļaviņš / Lauris Iecelnieks un Inguna Minusa / Inese Jursone.

Latvijas dāmu pludmales volejbola spēcīgākais duets Inguna Minusa un Inese Jursone sacensības sāks tikai piektdien, jo turnīru sāks ar pamaturnīru, bet Mārtiņš Pļaviņš un Lauris Iecelnieks pirmo spēli aizvadīs jau ceturtdien - kvalifikācijas turnīrā.

Abiem Latvijas duetiem šī būs pēdējā pārbaude pirms pasaules čempionāta, kas jūnija beigās un jūlija sākumā risināsies Norvēģijas pilsētā Stavangerā.

Ja Minusa un Jursone jau startēja abos Eiropas čempionāta pirmajos posmos, kur izcīnīja attiecīgi piekto un septīto vietu, tad jaunizveidotajam duetam Pļaviņš / iecelnieks šis būs pirmais nopietnais turnīrs spēlējot kopā.

"Šobrīd strādājam pie tām lietām, kas mums sezonas sākumā bijušas vājie punkti. Berlīnē mēģināsim nostartēt maksimāli labi, lai pēc iespējas labāk sagatavotos pasaules čempionātam. Pēdējo dienu laikā laika apstākļi Latvijā nav bijuši pateicīgi treniņiem, taču trenējamies neskatoties uz to. Jābūt gatavām, ka pasaules čempionātā būs lietains un auksts, kā katru gadu," pirms došanās uz Berlīni portālam eSports.lv saka Inguna Minusa.

Turnīram Berlīnē dalību bija pieteikuši arī Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, taču nu izskatās, ka viņi turnīram "klāt" netiks.