Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Arī Krastiņai un Jaudzemai 9. vieta Eiropā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Arī Krastiņai un Jaudzemai 9. vieta Eiropā
Jana Jaudzema un Anete Krastiņa
Foto: www.beachvolley.lv

Latvijas pludmales volejbolistes Anete Krastiņa un Jana Jaudzema šodien atkārtojušas puišu Jāņa Šmēdiņa un Ingara Ivanova sasniegumu. U-23 Eiropas čempionātā Kaļiņingradā viņas izcīnījušas devīto vietu.

Anete Krastiņa un Jana Jaudzema turnīru Krievijas pilsētā Kaļiņingradā iesāka ar vienu uzvaru apakšgrupā, taču iekļuva nākamajā kārtā. Vakar pārliecinoši tika zaudēts vācietēm, taču šī rīta revanšs pret igaunietēm KristeluKīnsu un Kerti Kulmu mūsu volejbolistēm ļāva turpināt cīņu par augstākām vietām.

Nākamajā spēlē pretiniekos bija krievietes Jekaterina Homjakova un Anna Vozakova, pret kurām gan neizdevās izrādīt ļoti lielu pretestību – 12:21, 12:21. Līdz ar to meitenēm dalīta devītā vieta. Interesanti, ka Krastiņai un Jaudzemai šāds panākums izdevās tiekot pie divām uzvarām sešās spēlēs, kamēr Šmēdiņš un Ivanovs uzvarēja četrus no sešiem mačiem, taču tāpat ieņēma 9. vietu.

Izmantotie resursi:
cev.lu

     [+] [-]

, 2009-08-15 20:38, pirms 15 gadiem
Malači meitenes. Viņas jau vēl ir U20 un, lai arī ar veiksmi, bet dabūt 9 vietu, ir labs sasniegums.