Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas duetiem neveiksmes U-23 čempionātā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas duetiem neveiksmes U-23 čempionātā
Ingars Ivanovs
Foto: www.cev.lu

Latvijas pludmales volejbola dueti Jānis Šmēdiņš / Ingars Ivanovs un Anete Krastiņa / Jana Jaudzema šodien piedzīvojuši neveiksmes Eiropas U-23 čempionāta spēlēs, kas rīt liks turpināt cīņas pa zaudētāju zaru.

Jāņa Šmēdiņa un Ingara Ivanova duets apakšgrupu turnīrā bija ticis pie trīs uzvarām, kas nākamajā kārtā teorētiski solīja vieglāku pretinieku, tomēr tikai un vienīgi teorētiski. Pretiniekos tika spāņi Adrians Gavira Kollado un Alehandro Fernandess Rohass, kuri apakšgrupā bija palikuši otrie. Gavira šogad ar ļoti atzīstamiem panākumiem startē FIVB pasaules kausa posmos kopā ar Pablo Ereru Alepusu (pēdējā posmā bronza), tādējādi par favorītiem mūsējos īsti uzskatīt nevarēja. To pierādīja arī spēle, kurā Jānis un Ingars piedzīvoja neveiksmi ar 0:2 (17:21, 21:23). Tagad latviešiem pie turnīra godalgām nāksies cīnīties pa zaudētāju zaru – rīt pirmā spēle pret Austrijas sportistiem Štraitfelleru un Vuclu.

Tikmēr Anete Krastiņa un Jana Jaudzema nākamās kārtas spēlē zaudēja. Lai gan viņas apakšgrupu turnīrā izcīnīja tikai vienu uzvaru, tomēr spēja iekļūt nākamajā turnīra kārtā, kur kā pirmās pretiniekos stājās vācietes Brita Būte un Jūlija Grosnere, kuras savā apakšgrupā bija guvušas divas pārliecinošas uzvaras. Pārsteigumi šajā spēlē izpalika – ar 21:12, 21:13 uzvarēja Vācijas duets. Anetei un Janai turnīrs gan vēl nav beidzies, rīt viņas turnīru turpinās pa zaudētāju zaru, kad tiksies ar igaunietēm Krsitelu Kīnsu un Kerti Kulmu. Pret viņām tika spēlēts jau grupu turnīrā, zaudējot ar 13:21, 16:21.

Izmantotie resursi:
cev.lu

  +1 [+] [-]

, 2009-08-14 19:11, pirms 15 gadiem
njaa diezko nepaveicaas

     [+] [-]

, 2009-08-14 19:37, pirms 15 gadiem
Ingars ar Janku iemidzina pretiniekus

     [+] [-]

, 2009-08-14 21:10, pirms 15 gadiem
Rīt jāizcīna četras uzvaras !