Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē - "Zelta Open" 2. posms Dzintaros

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šajā nedēļas nogalē, no 15. līdz 17.jūlijam, notiek jau otrais šīs sezonas Latvijas čempionāta „Zelta OPEN” posms Dzintaru pludmalē, Jūrmalā.

Svētdienās notiek sīvākās cīņas volejbola laukumos, kā arī šī ir aktīvākā diena līdzjutējiem, jo ir ne tikai jājūt līdzi saviem favorītiem, bet arī ir iespēja piedalīties dažādos konkursos, viktorīnās, kur var iegūt lieliskas balvas no „Pringles”, „Zelta” un „Vichy”, kā arī dažādas citas pārsteiguma balvas. Jau par tradīciju ir kļuvis servju konkurss, kur pie balvām var tikt ikviens, kurš māk precīzi pārservēt bumbu pāri tīklam. Fināldienā skatītājus starp spēlēm priecē arī karsējmeiteņu uzstāšanās.

Ja vēlies iegādāties kādu pludmales volejbola aksesuāru, tad pludmale ir īstā vieta, kur to darīt, jo tieši „Zelta OPEN” fināldienā pludmales volejbola precēm (bumbām, tīkliem, krekliņiem, zeķēm, brillēm, u.c.) „beach lv” tirdzniecības teltī ir atlaides līdz 50%.

Šo svētdien ir padomāts arī par mazajiem pludmales volejbola līdzjutējiem, kuriem būs iespēja iztrakoties uzziņu portāla 1188 piepūšamajā atrakcijā.

Latvijas čempionāts tiek organizēts ar mērķi celt pludmales volejbola atpazīstamību Latvijā!
Lai sasniegtu šo mērķi, turnīri pludmales volejbolā tiek organizēti kā sporta un izklaides akciju kokteilis, kas ar savu demokrātisko un atraktīvo vidi piesaista aktīvu auditoriju.

Latvijas čempionāta ietvaros tiek organizēti seši posmi un fināls – 3 „Zelta OPEN Challenger” un 3 „Zelta OPEN” posmi:
15.-17.07.11 - Zelta OPEN 2.posms
6.-7.08.11 - Zelta OPEN Challenger 3. Posms
11.-14.08.11 - Zelta OPEN 3. Posms/EEVZA
19.-21.08.11 - Zelta OPEN Fināls

Vairāk informācijas par pludmales volejbola turnīriem Latvijas Pludmales volejbola līga