Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš un Caics nodrošina vietu "Challenger" turnīra pamatsacensībās

Jānis Celmiņš

Šmēdiņš un Caics nodrošina vietu "Challenger" turnīra pamatsacensībās
Toms Šmēdiņš un Artis Caics
Foto: www.cev.lu

CEV "Challenger" turnīra kvalifikāciju pārvarējis Latvijas pludmales volejbola duets Toms Šmēdiņš / Artis Caics. Kvalifikācijas turnīra vienīgajā spēlē Latvijas duets pārliecinoši apspēlēja Somijas pāri Ansi Hakalu un Peku Sepanenu – 2:0, iekļūstot Varnā notiekošā turnīra pamatsacensībās.

Lai iekļūtu pamatturnīrā Latvijas duetam bija jāpārvar tikai viena kārta. Toms Šmēdiņš un Artis Caics kvalifikācijas turnīrā bija izsēti ar sesto numuru, bet viņu pretinieki somi Ansi Hakala un Peka Sepanens ar 11. Šmēdiņš / Caics savu pārsvaru nodemonstrēja jau spēles pirmajā setā, pretiniekiem ļaujot gūt vien desmit punktus. Arī otrajā Latvijas duets nospēlēja pārliecinoši un uzvarēja, visā spēlē svinot uzvaru ar 2:0 (21:10, 21:17).

Tādejādi Šmēdiņš / Caics nodrošināja vietu turnīra pamatsacensībās, kas sāksies jau rīt. Ceļā uz Varnu šodien devās arī Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš, viņi iekļauti turnīra pamatsacensībās. Dāmu turnīrā startēs arī Eiropas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone. Pretiniekus pamatturnīrā Latvijas dueti uzzinās šovakar.

Aizvadītajā sezonā Varnā Toms ar Arti izcīnīja augsto trešo vietu

Izmantotie resursi:
cev.lu: CEV Home

     [+] [-]

, 2010-07-15 16:04, pirms 14 gadiem
Feini, 3 vīriešu un 1 sieviešu pāris pamatturnīrā! Latvija lēnām sāk kļūt par pludmales volejbola lielvalsti!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-15 17:44, pirms 14 gadiem
Uzgriežņu Arvīds rakstīja: Feini, 3 vīriešu un 1 sieviešu pāris pamatturnīrā! Latvija lēnām sāk kļūt par pludmales volejbola lielvalsti!
Kuri tad ir 3 vīriešu komandas? Ir tikai divas, vai ne?

  +3 [+] [-]

, 2010-07-15 17:55, pirms 14 gadiem
cik zinu ir tikai divas.

     [+] [-]

, 2010-07-15 18:17, pirms 14 gadiem
Lai iekļūtu pamatturnīrā Latvijas duetam bija jāpārar
vajag izlabot pedejo vardu