Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņam un Caicam pamatturnīrs Varnā uzvaras attālumā

Jānis Celmiņš

Šmēdiņam un Caicam pamatturnīrs Varnā uzvaras attālumā
Artis Caics
Foto: Renārs Buivids

Latvijas pludmales volejbola duets Toms Šmēdiņš / Artis Caics šodien Bulgārijas pilsētā Varnā uzsāks dalību CEV "Challenger" turnīra kvalifikācijas sacensībās. Lai iekļūtu turnīra pamatsacensībās Šmēdiņam / Caicam jāizcīna tikai viena uzvara.

Tomam Šmēdiņam un Artim Caicam šis būs pirmais Eiropas līmeņa turnīrs šovasar. Līdz šim duets piedalījies pirmajos divos Latvijas čempionāta posmos, izcīnot attiecīgi otro un pirmo vietu, kā arī trešo vietu vienā no Igaunijas čempionāta posmiem.

Lai iekļūtu Varnas CEV "Challenger" turnīra pamatsacensībās Šmēdiņam un Caicam jāizcīna uzvara pār Somijas pāri Ansi Hakalu un Peku Sepanenu. Latvijas duets sacensībās izsēts ar sesto numuru, somiem ticis 11. Mazpazīstamais Somijas duets turnīros šosezon nav piedalījies, tāpēc komentēt Latvijas un Somijas duetu spēku samēru nebūtu pareizi. Visu parādīs spēle laukumā, mača sākums pulksten 13.00. Aizvadītajā sezonā Varnā Toms ar Arti izcīnīja augsto trešo vietu, šovasar uz augstām vietām var cerēt jau divi Latvijas dueti.

Otrs Latvijas vīru pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš, līdzīgi kā Eiropas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone, dalību turnīrā uzsāks rīt ar pamatsacensībām.

Izmantotie resursi:
cev.lu: CEV Home

  +2 [+] [-]

, 2010-07-15 09:11, pirms 14 gadiem
Jaani, izseeti ar 6.nr kvalifikaacijas sacensiibaas... P/Š ar 2.ro pamatsacensiibaas , bet M/J pat ar 1mo

     [+] [-]

, 2010-07-15 14:34, pirms 14 gadiem
Jau iet tālāk, malači!

Hakala-Seppänen FIN [11] Caics-Smedins LAT [6] 0-2 (10-21, 17-21) 0:39