Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pludmales volejbolisti organizē ziedošanas akciju

Andrejs Siliņš

Pludmales volejbolisti organizē ziedošanas akciju
Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.org

Svētdien pie sporta centra "Brazīlija" no pulksten 13:00 notiks pludmales volejbola pasākums "King of the Beach – Olimpisko milžu cīņa", kur piedalīsies Latvijas olimpieši Aleksandrs Samoilovs, Mārtiņš Pļaviņš, Jānis Šmēdiņš un Ruslans Sorokins. Šī pasākuma laikā pludmales volejbolisti organizē savu pasaules kausu spēļu krekliņu pārdošanas akciju, kur akcijā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti labdarības portāla "ziedot.lv" projektam "Mazajām sirsniņām".

Zīmīgs ir fakts, ka Latvijas pludmales volejbolisti šajā akcijā ir iesaistījuši arī pasaulē slavenos pludmales volejbolistus:
- Eiropas čempionus Juliusu Brinku un Jonasu Rekermanu
- Pasaules čempionus Emanuelu Rego un Alisonu Cerutti
- Olimpiskos un Pasaules čempionus Todu Rodžersu un Philu Dalhauzeru

Šie pasaules slavenie spēlētāji labprāt dāvāja savus spēļu krekliņus mūsu pludmales volejbolistu organizetajam mērķim.

Ir zināms, ka Latvijas Olimpiešu pludmales volejbolistu pasaules kausu krekliņu cena būs 30 Ls, bet pasaules slaveno pludmales volejbolistu krekliņus būs iespējams iegādāties pasākuma laikā organizetajā izsolē.

Šī ir vienreizēja iespēja ne tikai iegādāties savā īpašumā ekskluzīvu dāvanu, bet arī palīdzēt piepildīt bērnu cerības un ļaut sajust, ka viņu liktenis jums nav vienaldzīgs. Palīdzēsim viņiem kopā!

Izmantotie resursi:
Latvijas Pludmales volejbola līga

  +2 [+] [-]

, 2012-07-14 14:33, pirms 12 gadiem
Super..!!