Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusai un Jursonei uzvara un zaudējums EČ posmā

Jānis Celmiņš

Minusai un Jursonei uzvara un zaudējums EČ posmā
Inguna Minusa / Inese Jursone
Foto: www.fivb.com

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone ar uzvaru šorīt sākušas Eiropas čempionāta posmu Blekpūlē, bet otrās kārtas spēlē piedzīvojušas zaudējumu un turnīru turpinās "zaudētāju zarā".

Iekrātais reitinga punktu skaits Latvijas dāmu pludmales volejbola šī brīža spēcīgākajam duetam bija pietiekams, lai sezonas ceturto Eiropas čempionāta posmu saktu ar pamatturnīru, kurā Minusa un Jursone tika izliktas ar ceturto numuru.

Turnīra pirmajā kārtā Ingunai un Inesei pretī stājās vācietes Fišere un Grosnere. Lai arī Vācijas duets sacensībās izsēts vien ar 13. numuru, spēle izvērtās varen spraiga. Tās liktenis izšķīrās setu galotnēs, kurā Latvijas duets bija pārāks ar 23:21. Tādejādi mūsu pāris svinēja grūtu uzvaru ar 2:0 (23:21, 23:21) un turnīru turpināja "uzvarētāju zarā".

Diemžēl jau pēc otrās turnīra spēles latvietēm nācās nokļūt "zaudētāju zarā". Otrās kārtas spēlē Latvijas duetam pretī stājās mājinieces Džounsa un Boltona, kuras turnīrā izsētas ar piekto numuru. Spraigā trīs setu cīņā mūsu "bīčistēm" nācās atzīt mājinieču pārākumu ar 1:2 (16:21, 21:16, 13:15).

Arī pirmo spēli "zaudētāju zarā" latvietes aizvadīs šodien. Pulksten 19.00 pēc Latvijas laika Ingunai un Inesei jāspēlē ar beļģietēm Van Brīdamu / Moā. Lai gan Beļģijas duets turnīrā izsēts ar otro numuru, pirmajā kārtā tas negaidīti piekāpās Vācijas pārim Hatermanei / Šumaherei.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com

     [+] [-]

, 2009-09-11 20:06, pirms 15 gadiem
tad jau tas arī viss!