Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Semjonovs triumfē Krievijas atklātajā čempionātā

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Semjonovs triumfē Krievijas atklātajā čempionātā
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš un mājinieks Konstantins Semjonovs svētdien Sočos kļuva par Krievijas atklātā čempionāta uzvarētājiem. Finālā Latvijas un Krievijas apvienotais duets ar 2:1 pārspēja Ruslanu Dajanovu/Aleksandru Ļihoļetovu.

Pirmajās trijās turnīra spēlēs Pļaviņš un Semjonovs cīnījās ļoti pārliecinoši, visus mačus noslēdzot divos setos – 2:0. Sacensību ceturtajā kārtā pret Gončarovu un Prokopjevu latvieša pārstāvētais duets prata uzvarēt tikai trijos setos. Lai gan pusfinālā Krasiļņikovu un Bikanovu Pļaviņš un Semjonovs atkal apspēlēja pārliecinoši (2:0), fināls izvērtās spraigs. Dajanovs/Ļihoļetovs uzvarēja pirmo setu (21:19), taču nākamajos divos jau pārāki bija Pļaviņš un Semjonovs (23:21, 15:12).

Interesanti, ka tieši Semjonovu Pļaviņš un viņa ierastais šīs sezonas pārinieks Aleksandrs Solovejs pieveica Anapas OPEN posma finālā. Jāatgādina, ka ikdienā Semjonovs spēlē kopā ar Vjačeslavu Krasiļņikovu.

Jau šajā nedēļas nogalē (17. augusts) Pļaviņu un visus pārējos Latvijas vadošos pludmales volejbolistus darbībā varēs redzēt arī Latvijas pludmales volejbola draugi. Svētdien pie TC „Elkor” Brīvības gatvē risināsies „King of The Beach” sacensības. Pirmo reizi šo sacensību ietvaros cīnīsies arī dāmas.

  -1 [+] [-]

, 2014-08-11 10:26, pirms 10 gadiem
mazliet skumji, ka Mārtiņam nākas piepelnīties visādos otrās šķiras komercturnīros. Starp krieviem un turkiem viņam nav konkurentu!

     [+] [-]

, 2014-08-11 10:27, pirms 10 gadiem
76 rakstīja: mazliet skumji, ka Mārtiņam nākas piepelnīties visādos otrās šķiras komercturnīros. Starp krieviem un turkiem viņam nav konkurentu!
Nebutu kreilis uzmetis vinu,tad nespeletu tados turniros.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-11 10:32, pirms 10 gadiem
diez vai Solovejs progresees liidz OS liimenim, bet laika vairs nav daudz... cerams naakamsezon atradiisies labs partneris.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-11 10:38, pirms 10 gadiem
man vēl arvien šķiet, ka nopietni jāpārbauda garais Hermanis. Zāles volejbols pēdējā ciklā ir nopietni izgāzies, katram vajadzētu būt piegriezusies vēlēšanās svīst telpās, pie mūsu federācijas bardaciņa.
Nevienu citu viņam derīgu neredzu, ja grib tēmēt uz OS medaļām un regulāru tikšanu starp labākajiem pasaules tūres posmos.

  +2 [+] [-]

, 2014-08-11 10:40, pirms 10 gadiem
Kreilis turēsies kopā Samoiloviem līdz RIO, nekur viņš neliksies, kaut gan skaidrs, ka nekāda leiputrija tur nav.

     [+] [-]

, 2014-08-11 13:42, pirms 10 gadiem
Varētu jau uzspēlēt kopā ar Sorokinu. Sliktāk kā tagad jau nu nevajadzētu būt. Sorokinam ir gan pieredze, gan arī var nokārtot epizodes līdz galam. Ja jau PK posmos ar Samoilovu spēja diezgan regulāri tikt līdz 9vietām, tad ar Mārtiņu sliktāk nevajadzētu būt, un tad jau RIO spēles arī būtu diviem Latvijas pāriem.. Jo nu šobrīd izskatās ka RIO spēlēs tikai viens pāris

     [+] [-]

, 2014-08-11 19:24, pirms 10 gadiem
Njaa,..Skaisti ka uzvara!
Bet kopumā ļoti nestabila sezona!!
Mēs visi zinām uz ko ir spējīgs Plaviņš un cik labs viņš ir,bet probēma ir partneris............... mmhh