Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sorokins/T.Šmēdiņš piekāpjas brazīliešiem un poļiem

Jānis Pārums

Sorokins/T.Šmēdiņš piekāpjas brazīliešiem un poļiem
Toms Šmēdiņš un Ruslans Sorokins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64

Latvijas pludmales volejbola duets Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš šodien Gštādes "Grand Slam" sacensību pamatturnīru sāka ar zaudējumu divos setos pret brazīliešiem Rikardo un Filjo, bet vakara spēlē piekāpās arī poļiem Fijalekam/Prudelam.

Lai iekļūtu pamatturnīrā Sorokinam un Šmēdiņam vispirms bija jāpārvar kvalifikācija, kas arī veiksmīgi tika paveikts, trijos setos ar 2-1 (23:25, 21:19, 15:12) uzvarot itāļu duetu Džanluku Kasedi un Paolo Fikoseko. Latvijas duets tika ielozēts G grupā, kur pirmie pretinieki bija brazīlieši Rikardu Santušs un Alvaru Filjo, kas turnīrā izsēti ar septīto numuru.

Sorokinam un Šmēdiņam nopietnu pretestību spēcīgajiem brazīliešiem neizdevās izrādīt – pirmo setu mūsējie zaudēja ar 15:21, bet otrajā piekāpās oponentiem ar 14:21, tādejādi maču zaudējot ar 0-2.

Vakara spēlē Sorokins un Šmēdiņš aizvadīja maču pret spēcīgāko poļu pāri Mariušu Prudelu un Gregoršu Fijaleku (10.), pārliecinoši piekāpjoties divos setos ar 0-2 (15:21, 10:21).

Rīt grupu turnīru Sorokins un Šmēdiņš noslēgs ar labi pazīstamajiem kanādiešiem Šeimu Šalku un Benu Sakstonu (23.), kuri savas spēles pret Rikardo/Filjo un Fijaleku/Prudelu uzvarēja un atrodas grupas vadībā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja