Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Olimpiskais čempions Rekermans beidz sportista karjeru

Jānis Celmiņš

Olimpiskais čempions Rekermans beidz sportista karjeru
No kreisās Juliuss Brinks un Jonass Rekermans
Foto: AP/Scanpix

Londonas olimpisko spēļu čempions, vācietis Jonass Rekermans paziņojis, ka savainojuma dēļ ir spiests likt punktu savai sportista karjerai.

„Tas bija grūts un ļoti smags lēmums, taču veselību nenopirksi un tā vienmēr būs svarīgākā,” pauž vācietis, kurš kopā ar Juliusu Brinku bija viens no spēcīgākajiem pludmales volejbola duetiem Pasaules kausa tūrē un aizvadītajā vasarā Londonas olimpiskajās spēlēs triumfēja tieši vācieši. „Esmu pateicīgs visiem, kuri man ir palīdzējuši manas garās karjeras laikā,” saka Rekermans, kurš savu sportista karjeru ir spiests beigt 33 gadu vecumā.

„Man ir jāsamierinās ar šo lēmumu. Jaunā sezona noteikti būtu interesanta, taču es respektēju Jonasa lēmumu,” paudis viņa ilggadējais pārinieks Juliuss Brinks.

Kopējās sadarbības laikā Brinks un Rekermans izcīnījuši zeltu olimpiskajās spēlēs, triumfējuši pasaules čempionātā, divas reizes ieguvuši Eiropas čempionu titulu, kā arī trīs reizes guvuši uzvaras Vācijas čempionātos.

„Labprāt būtu turpinājis spēlēt kopā ar Brinku,” pauda Rekermans, piebilstot, ka ārpus laukuma abu ceļi noteikti nešķirsies. „Noteikti turpināsim kopīgu darbu ar mūsu sponsoriem un atbalstītājiem,” saka Rekermans un vēl veiksmi Brinkam nākotnē. Pieļaujams, ka Rekermans varētu turpināt darboties pludmales volejbolā, palīdzot Brinka jaunajai komandai. Kādā veidā, pagaidām gan nav zināms. Jau zināms, ka Brinka jaunais pārinieks būs 26 gadus vecais un 203 centimetrus slaidais Sebastians Fukss.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

  -4 [+] [-]

, 2013-01-10 17:34, pirms 12 gadiem
Es nemaz tādu Rekermeni nezinu, nebija dzirdēts līdz šim.

  +3 [+] [-]

, 2013-01-10 17:35, pirms 12 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Es nemaz tādu Rekermeni nezinu, nebija dzirdēts līdz šim.
tad švaki seko līdzi pludmales volejbolam.. Olimpiādi neskatījies?

  +1 [+] [-]

, 2013-01-10 17:50, pirms 12 gadiem
Kāds zinošāks var pateikt cik labs tas Fukss ir? Vai abi ar Brinksu spēs būt top3 pasaulē? jeb kamēr nav redzēti jeņķi darbībā pāragri teikt?

  +1 [+] [-]

, 2013-01-10 19:30, pirms 12 gadiem
wildo rakstīja: Kāds zinošāks var pateikt cik labs tas Fukss ir? Vai abi ar Brinksu spēs būt top3 pasaulē? jeb kamēr nav redzēti jeņķi darbībā pāragri teikt?
augums kā bloķētajam lielisks.. gan jau ar laiku uz top5 mērķēs domāju uz Rio.. bet ka nākam sez pa 5nieku kapas neticu.