Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Uz katru kārtu ejam kā uz pēdējo, varbūt tā bija jādara arī iepriekš"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Samoilovs: "Uz katru kārtu ejam kā uz pēdējo, varbūt tā bija jādara arī iepriekš"
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Latvijas Volejbola federācija

Nīderlandes pilsētā Roterdamā turpinās "Queen & King of the Court" šovs pludmales volejbolā. Latvijas pludmales volejbola ilggadējais tandēms Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš sestdien spēlēs pusfinālā. Tiešraides intervijā mūsu spēlētāji apliecināja, ka aizvada pēdējo turnīru kā komanda.

Kā jau ziņots, 8. septembrī Samoilovs/Šmēdiņš eleganti uzvarēja ceturtdaļfinālā.

Pa tiešo iekļuvāt pusfinālā. Kopš paziņojuma par karjeras beigām lietas kļūst arvien labākas. Vai tagad nožēlojat, ka paziņojāt? Varbūt mainīsiet gala lēmumu? "Mēs kopā aizvadījām lieliskus 11 gadus. Bija tik daudz labu lietu, "King of the Court" ir viena no tām lieliskajām lietām," saka Aleksandrs Samoilovs. "Esmu ļoti priecīgs, ka rādām savu labāko spēli mūsu atvadu turnīrā. Šī ir pirmā reize, kad pa tiešo iekļuvām "King of the Court" pusfinālā. Tā kā centīsimies saglabāt šo ritmu un līmeni."

Šajā turnīrā aizvadāt karjeras pēdējās minūtes. "Vēlos teikt, ka šis ir komandas pēdējais turnīrs, jo pēc tam spēlēsim ar citiem pāriniekiem," informē Jānis Šmēdiņš.

"Mēs arī paziņojam, ka katra nākamā kārta var būt mūsu pēdējā kārta. Tādējādi uz katru kārtu ejam kā uz pēdējo," norāda Samoilovs. "Varbūt mums tā vajadzēja darīt arī iepriekšējos gados!"

"King of the Court" posmos viņu līdz šim labākais sasniegums ir trīs ceturtās vietas. 9. septembrī plkst. 18.30 sāksies pusfināls.


Video: Xsport / King of the Court