Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pludmales volejbolisti Cēsīs apspēlē Latvijas volejbola izlases kandidātus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pludmales volejbolisti Cēsīs apspēlē Latvijas volejbola izlases kandidātus
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Nedēļas nogalē Cēsīs risinās Latvijas čempionāta "DEPO Open" posms pludmales volejbolā. Sestdienas "nagla" bija paraugspēle, kurā spēkojās Latvijas zāles volejbola izlases četrinieks un četri pludmales volejbolisti.

Latvijas volejbola izlasi pārstāvēja Kristaps Šmits, Atvars Ozoliņš, Renārs Jansons un šīs sezonas papildinājums no aizokeāna Miks Ramanis. Pludmales volejbolistu komandā spēlēja Tokijas olimpisko spēļu pusfinālists Edgars Točs, viņa pārinieks šosezon Kristians Fokerots, kā arī Artūrs Rinkevičs un Mihails Samoilovs.

Pludmales volejbolisti izcīnīja uzvaru - 21:18, 19:21, 15:8.

Cēsu Olimpiskā centra pludmales volejbola laukumā vienā tīkla pusē darbojās četri zāles volejbolisti, bet otrā – četri pludmales volejbolisti. Komandas spēlēja ar pludmales volejbola bumbu un pēc zāles volejbola noteikumiem.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2022-07-10 09:50, pirms 2 gadiem
Kā izskatījās Ramanis? Būs noderīgs izlasei?