Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš/Regža nepārvar 1* posma Bādenē ceturtdaļfinālu

Ints Megnis
Ints Megnis

Šmēdiņš/Regža nepārvar 1* posma Bādenē ceturtdaļfinālu
Haralds Regža un Toms Šmēdiņš Bādenē. Foto: cev.lu

Latvijas pludmales volejbolisti Toms Šmēdiņš un Haralds Regža svētdien zaudēja Pasaules tūres vienas zvaigznes turnīra Austrijas pilsētā Bādenē ceturtdaļfinālā, sacensības noslēdzot dalītā piektajā vietā.

Šmēdiņš un Regža iepriekšējo starptautisko turnīru aizvadīja aprīlī Gēteborgā, kur izcīnīja otro vietu. Pirms divām nedēļām Ventspilī Šmēdiņš guva kājas savainojumu, bet divās nedēļās spēja atlabt un sestdien Bādenes turnīra ievadā latvieši izcīnīja divas uzvaras trijās spēlēs, sasniedzot ceturtdaļfinālu.

Tālāk gan neizdevās tikt un svētdienas rītā diezgan pārliecinoši ar 0-2 (10:21, 18:21) tika zaudēts krieviem Maksimam Sivolapam un Artjomam Jarzutkinam.

Pēc smagi zaudēta pirmā seta, otrajā Šmēdiņš un Regža ieguva nelielu vadību, kad panāca 8:6, bet tehnisko pārtraukumu sagaidīja pie rezultāta. Turpinājumā Latvijas sportisti panāca arī 14:12, bet šajā brīdī apstājās, atdeva pretiniekiem nākamos trīs punktus un drīz vien jau arī bija zaudējuši visā mačā.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-09 12:50, pirms 5 gadiem
Malači,nav ne vainas!

     [+] [-]

, 2019-06-09 13:44, pirms 5 gadiem
Bahmatova, ko citu vārdu aizvietotāji nav tavaa leksikonā? Ak, jel psihiski slimam pietiek jau ar to. Tavi favorīti un favorītes tiešām lūzeri, fakts!

     [+] [-]

, 2019-06-09 14:07, pirms 5 gadiem
Tiešām jocīgi,ka netiek apspriesti pāri kuri peldas LOVa naudās-priekš pāra,kas spēlē sava prieka pēc ļoti atzīstams un pozitīvs rezultāts.