Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Regža pieveic norvēģus un iegūst otro vietu grupā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pļaviņš un Regža pieveic norvēģus un iegūst otro vietu grupā
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: CEV

Otro panākumu Gštādes Major turnīrā izcīnīja Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, kuri divos setos tika galā ar pēdējā vietā palikušajiem norvēģiem un ieguva otro vietu grupā.

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, kuri vakar tika galā ar pagājušā gada pasaules čempionāta sudraba medaļniekiem Reinderu Nummerdoru un Kristianu Vārenhorstu, cīņu pret norvēģiem Kristianu Serumu un Geiru Eitunu sāka ar amerikāņu kalniņiem - uzvarai pirmajās divās izspēlēs sekoja pieci zaudēti punkti pēc kārtas.

Taču mūsējiem izdevās atgūties, pirmā seta vidū iegūstot trīs punktu pārsvaru (12:9). Pēc Regžas sitiena bez bloka pretestības handikaps pieauga līdz četriem punktiem. Komfortablais pārsvars tika saglabāts līdz pat noslēgumam, lai gan problēmas sagādāja punkta pielikšana. Panervozējuši latvieši guva panākumu ar 21:17.

Arī otrajā setā izšķirošais pārsvars tika iegūts viducī, kad rezultāts kļuva 13:10 Pļaviņa un Regžas labā. Handikaps tika noturēts, svinot uzvaru setā ar 21:18 un mačā ar 2-0. Pateicoties amerikāņu uzvarai pret Nīderlandes duetu, latvieši grupas turnīru pabeidza otrajā vietā.

     [+] [-]

, 2016-07-09 09:25, pirms 8 gadiem
video
Gibb/Patterson USA [5]-Plavins/Regza LAT [21]-GSTAAD MAJOR-2016.07.07

https://www.youtube.com/watch?v=xnX...

     [+] [-]

, 2016-07-10 08:49, pirms 8 gadiem
video
Plavins/Regza LAT [21]-Sørum/Eithun NOR -GSTAAD MAJOR-2016.07.08

https://www.youtube.com/watch?v=sWc...