Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Liepājniece/Ozoliņa un Bulgačs/Gūtmanis iegūst Gruzijas sudrabu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Liepājniece/Ozoliņa un Bulgačs/Gūtmanis iegūst Gruzijas sudrabu
Beāte Liepājniece un Anija Ozoliņa. Foto: EEVZA

Gruzijas galvaspilsētā Tblisi svētdien noslēdzās Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas (EEVZA) turnīrs, kur Latvijas pludmales volejbola dueti Beāte Liepājniece/Anija Ozoliņa un Bruno Bulgačs/Ernests Gūtmanis nopelnīja sudrabu.

Kā jau ziņots, jūlija beigās Liepājniece televīzijā norādīja uz puišu trūkumu treniņos, kā arī solīja pjedestālu šosezon.

EEVZA turnīra pieticīgajā dalībnieku sastāvā Latvijas dueti kotējās kā pretendenti uz Tbilisi pjedestālu - vadoties no "entry" punktiem, Liepājniece/Ozoliņa ieņēma otro vietu, bet Bulgačs un Gūtmanis bija trešie.

Sieviešu finālā sacentās nomināli spēcīgākās komandas - Beāte Liepājniece/Anija Ozoliņa (#2) ar 20:22 un 23:25 zaudēja Lietuvas māsām Gerdai Grudzinskaitei un Rugilei Grudzinskaitei, kurām šajā turnīrā tika piešķirts pirmais numurs. Vīriešu finālā Bruno Bulgačs/Ernests Gūtmanis (#3) ar 13:21 un 19:21 piekāpās lietuviešiem Arnam Rumševičum/Mantam Donelam (#1).

Pēdējos gados EEVZA pludmales volejbola turnīri ir zaudējuši savus apgriezienus. Savulaik sezonas laikā notika vairāki posmi ar visai spēcīgu dalībnieku sastāvu, bet šosezon bija tikai viens etaps. Pirms vairākiem gadiem Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova vairākkārt startēja EEVZA posmos, taču bija vēl gados jaunas un nopietnā konkurencē tā arī netika uz pjedestāla augstākā pakāpiena.

Atgādinām, ka arī 2016. gadā EEVZA posms notika Gruzijā (tolaik turnīra norisi apgrūtināja plūdi).

Izmantotie resursi:
Vīrieši - fivb.12ndr.at
Sievietes - fivb.12ndr.at
Galerija - eevza.eu

     [+] [-]

, 2023-08-08 08:42, pirms 11 mēnešiem
Asveicu meitenes, pirmo vietu iegūt bija grūti.
Par džekiem:
Apnikusi tā nebeidzamā čīkstēšana, ka netiek pie turnīriem. Jaunie puiši malači, aizbrauca, izgrieza pogas leišiem, kuri bija gandrīz stiprākajā sastāvā, sapenlīja punktus un varēs startēt future turnīru kvalifikācijā noteikti. Nav skaidrs ko pārējie Latvijas pāri nebrauca.