Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Birzulis: "Ja tantei būtu riteņi..."

Birzulis: "Ja tantei būtu riteņi..."
Aigars Birzulis (pa labi) un Genādijs Samoilovs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64/Sporta Avīze

Virsrakstā paustā frāze no Aigara Birzuļa mutes šoreiz - par iespējamo, taču nesasniegto trešo setu, kurā Pļaviņa un Šmēdiņa izredzes sadrupināt pamazām gurstošo Alisona mūri būtiski palielinātos. Tomēr šoreiz pagarināt maču neizdevās, un treneris atzīst - pretinieks bija labāks.

"Diemžēl trešā seta nebija, neko darīt. Tas bija viens no variantiem - ja viņi sāktu pagurt, mums parādītos labākas iespējas aizsardzībā. Taču, ja godīgi - šoreiz paši mazliet iekritām servju uzņemšanā. Viņi šajā elementā uzspieda, bet pret mums neviens pretinieks tik labi līdz šim nebija servējis. Atvirzīja mūs no tīkla, kas vēl vairāk sarežģīja iespējas uzbrukt. Ja ir neērtās bumbas no dziļuma, grūti nospēlēt rezultatīvi. Alisona bloku pat nav ko komentēt - jau viņš pats ir iespaidīgs... Viņu taktika attaisnojās, bet mums īsti nebija, ko likt pretī, jo serve mums teju vājākā visā turnīrā. Bija divi varianti, starp kuriem izvēlēties - vai nu riskēt, vai servēt kā līdz šim. Nesanāca. Taču cik varējām, tik spēlējām," pēc spēles atzina Mārtiņa un Jāņa treneris. "Vīlušies neesam jau kopš vakardienas, taču saprotams - gribam uzvarēt katrā mačā. Taču šoreiz pretinieks bija stiprāks un tur neko nevar darīt."

Vakardienas mačs, kurā Polija gandrīz aizsūtīja brazīliešus mājās, deva iedvesmu, tomēr sekot Fijaleka un Prudela pēdās šoreiz traucējis viens būtisks trūkums - serve. "Diena no dienas atšķiras. Poļi vakar uzservēja pietiekami agresīvi, Emanuelam uzreiz nācās biežāk uzbrukt tālāk no tīkla un viņiem uzreiz parādījās daudz kļūdu. Ar mūsu vieglo servi viņi tika galā ļoti labi un sekoja rezultatīvi uzbrukumi. Variantus meklējām, it kā Alisonu beigās jau mazliet pieķērām, taču pietrūka viena ieroča - agresīvas un rezultatīvas serves," atzina treneris. Otrajā pusfinālā viņš prognozē Numerdora un Šuila uzvaru. "Esam apspēlējuši abas komandas. Pret vāciešiem mums bilance negatīvāka, taču ar viņiem šobrīd spēlējam diezgan līdzīgi. Holandiešiem pēc zaudējuma būtu lielāks niknums, taču paredzu, ka viņi vakarā vinnēs. Tik gara turnīra vēl nav bijis - cīnāmies jau otro nedēļu. Visiem uzkrājies nogurums un skatāmākās spēles droši vien jau ir aiz muguras, taču cīņa par medaļām turpinās."

  +6 [+] [-]

, 2012-08-07 22:07, pirms 12 gadiem
Malachi puishi - medaali pelniijushi!!! Un vieniigais tuurists ir Dombrovskis

  +6 [+] [-]

, 2012-08-07 22:12, pirms 12 gadiem
Liec mierā Dombrovski, lai atpūšas cilvēks.
Čaļiem veiksmi bronzas finālā!

  +1 [+] [-]

, 2012-08-07 22:18, pirms 12 gadiem
Romis1991 rakstīja: Liec mierā Dombrovski, lai atpūšas cilvēks.
Čaļiem veiksmi bronzas finālā!
Viņš jau pūšas. Drīz būs piepūsts vēl vairāk kā cūkdelfīns
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-07 23:00, pirms 12 gadiem
Aigar, cepuri nost Jums visiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-08-08 00:12, pirms 12 gadiem
alfredo rakstīja: tas ir chalis,kas sportam atvel -100K no budzeta
Sportam tāpat neko vairāk nevajadzētu nemaz atvēlēt.

Pietiek bērniem ar pulciņiem, uztaisīt kādus sporta laukumus. Tie, kas grib ar sportu nodarboties profesionāli, lai paši arī kārpās.

Saprastu, ja būtu kāds galaprodukts, tācu sportisti neko neražo.

Sporta pārraides varētu tikpat labi aizvietot ar cilvēku, kurš staigā pa stadionu un vicina atslēgu saišķi.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-08 07:48, pirms 12 gadiem
>>>sasperjods
Nekādu publisku dzeršanu,sēd pie TV un skaties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja