Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš otrajā mačā zaudē poļiem

Krišs Upenieks

Samoilovs un Šmēdiņš otrajā mačā zaudē poļiem
Aleksandrs Samoilovs
Foto: FIVB

Latvijas spēcīgākais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš Šveices pilsētā Gštadē notiekošo FIVB Pasaules tūres ''Major'' sērijas posmu šodien sāka ar uzvaru un zaudējumu.

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, tuvojoties Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, uzrāda aizvien labākus rezultātus. Polijas pilsētā Olštinā ''Grand Slam'' turnīrā izcīnīts zelts, bet Porečā (Horvātija) sasniegts 12 pēc kārtas uzvaru slieksnis. Pēc tam gan trīs setos zaudēts Alisonam un Bruno, pēc kā sekoja arī sakāve bronzas mačā pret Sakstonu un Šalku.

Arī Šveicē šonedēļ risinās ''Major'' sērijas turnīrs, kurā Saša ar Jāni atkal ir vieni no favorītiem uz augstākajām vietām. Pirmajā spēlē mūsējiem pretī stājās mājinieki Gabatulērs un Gersons, kurus Latvijas duets apspēlēja ļoti pārliecinoši - divos setos ar 21:15, 21:18.

Vakarā otrajā spēlē Samoilovs un Šmēdiņš tikās ar Polijas duetu Kadziolu un Salankeviču. Pirmajā setā uzvarētājs noskaidrojās tikai pagarinātajā setā, kurā uzvaru tomēr izcīnīja Latvijas pāris. Otrā seta vidū Samoilovs un Šmēdiņs izvirzījās vadībā ar 13:9, tomēr pārsvaru noturēt neprata un galotnē zaudēja ar 19:21. Izšķirošā, trešā seta ievadā cīņa ritēja punkts punktā, bet seta beigās poļi izrādījās pārāki ar 15:13.

Vēl grupā mūsējiem ir spēcīgais Brazīlijas duets Pedru un Evandru, pret kuriem spēle tiks aizvadīta piektdien. Pedru un Evandru pēc uzvaras pār poļiem šovakar piekāpās šveiciešiem, tādējādi visām komandām šobrīd ir pa uzvarai un zaudējumam.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

  -3 [+] [-]

, 2016-07-07 20:25, pirms 8 gadiem
Nu laiki pienākuši! Dabū iekšās no polīšiem.....

  -1 [+] [-]

, 2016-07-07 20:37, pirms 8 gadiem
Meistarība ir izlīdzinājusies. Kurš vinnēs Rio? Es pat neprognozēju...

  +3 [+] [-]

, 2016-07-07 22:13, pirms 8 gadiem
kreilis beigas noraka...

     [+] [-]

, 2016-07-07 23:50, pirms 8 gadiem
Vāji gan!