Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Mepelinka/Van Jersela uzvar Eiropas čempionātā pludmales volejbolā

Mepelinka/Van Jersela uzvar Eiropas čempionātā pludmales volejbolā
Foto: www.cev.lu

Eiropas čempionātā pludmales volejbolā šodien uzvaru izcīnīja Nīderlandes sportistes Madeleina Mepelinka un Marlēna van Jersela, kas finālā ar 2:0 (21:17, 21:16) uzveica Šveices duetu Taņu Goricanecu un Taņu Huberli.

Par Eiropas čempionu titulu pludmales volejbolā šodien sacentās ar sesto numuru izliktais Nīderlandes pāris Madeleina Mepelinka/Marlēna van Jersela un šveicietes Taņa Goricaneca un Taņa Huberli (21.).

Mepelinka/Van Jersela šajā turnīrā bija vienīgās, kuras vēl nebija piedzīvojušas zaudējumu, un tādā statusā arī noslēdza Eiropas čempionātu. Nīderlandes sportistes pārspēja Šveices duetu 38 minūšu ilgā divu setu cīņā (21:17 un 21:16).

Cīņā par trešo vietu ar pirmo numuru izliktais Vācijas duets Laura Ludviga un Kira Valkenhorsta divos setos ar 21:12 un 21:18 uzveicot savas tautietes Viktoriju Bīneku un Jūliju Grosneri (12.). Bronzas medaļu izcīnīšanai Ludvigai/Valkenhorstai bija nepieciešamas tikai 37 minūtes.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja