Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Arī šogad notiks EEVZA pludmales volejbola tūre

Jānis Celmiņš

Arī šogad notiks EEVZA pludmales volejbola tūre
Arnis Tunte
Foto: Renārs Buivids, www.beachvolley.lv

Šogad, līdzīgi kā aizvadītajā sezonā, tiks organizēti EEVZA (Austrumeiropas Zonālās Volejbola asociācija) posmi pludmales volejbolā gan sievietēm, gan vīriešiem. Pirmais šīs tūres posms notiks Lietuvā no 14. - 17. jūnijam.

Kopumā paredzēts aizvadīt piecus EEVZA posmus, no kuriem viens notiks arī Latvijā, pie „Brazīlijas” un vienlaikus būs arī trešais Latvijas čempionāta „Zelta OPEN” posms (19. – 22. jūlijs). Pagājušajā gadā EEVZA/Zelta OPEN posmā uzvaru izcīnīja Krievijas duets, otrie bija Haralds Regža / Armands Āboliņš, bet trešo vietu izcīnīja Artūrs Kiseļevs / Klāvs Zaļkalns.

Tāpat Rīgā notiks arī EEVZA U-18 čempionāts, tas „Brazīlijā” risināsies īsi pirms Jāņiem.

Pirmajam posmam dalību pieteikuši četri vīriešu dueti no Latvijas - Haralds Regža / Armands Ābloliņš, Arnis Tunte / Ģirts Glāzers, Jānis Sakniņš / Dāvis Nātriņš un Māris Orups / Sergejs Karpuņins. Vēl sacensībām pieteikušies četri Krievijas dueti, pieci pāri no Baltkrievijas un astoņi no Lietuvas.

Dalībnieku saraksts pirmajam EEVZA posmam (Viļņa): EEVZA | Lithuania EEVZA BEACH VOLLEYBALL TOUR...

Izmantotie resursi:
Latvijas Pludmales volejbola līga