Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Portāls Volleywood.net iekļāvis Pļaviņu starp labākajiem pludmales volejbolistiem pasaulē

Jānis Celmiņš

Portāls Volleywood.net iekļāvis Pļaviņu starp labākajiem pludmales volejbolistiem pasaulē
Mārtiņš Pļaviņš Londonā
Foto: AFP/Scanpix

Pazīstamā volejbola un pludmales volejbola portāla Volleywood.net veidotāji nosaukuši aizvadītā gada labākos spēlētājus, un starp viņiem atrodams arī Mārtiņš Pļaviņš.

Lai iekļūtu starp labākajiem, spēlētājam konkrētajā gadā bija jāpiedalās kādā no lielākajiem volejbola vai pludmales volejbola sporta forumiem – Pasaules kausa tūrē, Pasaules līgā vai olimpiskajās spēlēs.

Pļaviņš nosaukts starp labākajiem aizvadītā gada pludmales volejbolistiem. Līdzās latvietim minēti arī tādi vīri kā olimpiskie čempioni Juliuss Brinks un Jonass Rekermans (Vācija), Šons Rozentāls (ASV) un Alisons Kerutī (Brazīlija).

Par labākajiem klasiskā volejbola spēlētājiem aizvadītajā gadā nosaukti Murilo (Brazīlija), Dmitrijs Muserskis (Krievija), Ivans Zaicevs (Itālija), Lukašs Zigadlo (Polija), Mets Andersons (ASV), Henrijs Bells (Kuba), Marko Podraščaņins (Serbija), Cvetans Sokolovs (Bulgārija), Lusiano DeSeso (Argentīna) un Džordžs Grožers (Vācija).

Par labāko aizvadītās sezonas treneri atzīts Krievijas klasiskās volejbola izlases galveno treneris Vladimiru Alekno, kurš gan turpmāk izlasi nevadīs, veselības problēmu dēļ.

Jau vēstīts, ka nākamajā sezonā Pļaviņš spēlēs kopā ar Jāni Pēdu, bet viņa iepriekšējais pārinieks Jānis Šmēdiņš mēģinās spēkus kopā ar Aleksandru Samoilovu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-07 16:44, pirms 12 gadiem
Pelnīti!

  +2 [+] [-]

, 2013-01-07 16:49, pirms 12 gadiem
Muserskis ar savām 3metrīgajām rokām olimpiādē šo to paveica gan

Liels Prieks protams par Pļaviņu. Labākais gan pasaulē,gan eiropā,gan Latvijas smiltiņās.