Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Gštādes lietū startēs Pļaviņš/Točs, Samoilovs/Šmēdiņš un Graudiņa/Kravčenoka

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Gštādes lietū startēs Pļaviņš/Točs, Samoilovs/Šmēdiņš un Graudiņa/Kravčenoka
Aleksandrs Samoilovs. Foto: Latvijas Volejbola federācija

7. jūlijā plkst. 10.00, 11.00 un 17.00 video tiešraidēs mūsējo pirmie mači būs vērojami šajā rakstā! Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs, Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka lietainos apstākļos sāks cīnīties pludmales volejbola Pasaules tūres 4* posmā, kas risināsies Šveices mazpilsētā Gštādē.

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā Ventspilī risinājās "Ergo Open" jeb Latvijas čempionāta posms, kur vīriešu finālā Pļaviņš/Točs pārspēja Samoilovu/Šmēdiņu (21:17, 16:21, 15:13). Sieviešu finālā triumfēja Graudiņa/Kravčenoka, pieveicot lietuvietes - 21:17, 21:15. Kravčenoka savā video blogā šodien informē par notikumiem Ventspilī.

Uz citu posmu fona kalnu kūrorts Gštāde izceļas ar tiešām skaistiem dabas skatiem un atsvaidzinoši patīkamu gaisu. Turnīrs notiks lietainos apstākļos, liecina laika prognozes. Iepriekš bija pierasts, ka Šveices mazpilsētā risinājās 5* līmeņa etaps, taču šoreiz ir tikai četras zvaigznes. Naudas balvu fonds (150 000 ASV dolāri gan sievietēm, gan vīriešiem) tagad ir divreiz mazāks nekā pirms diviem gadiem un apmēram 2.67 reizes mazāks nekā pirms pieciem, sešiem vai septiņiem gadiem, kad bija 400 000 gan sievietēm, gan vīriešiem.

Gštādē ar 17. numuru izliktie Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs nokļuvuši A grupā un plkst. 10.00 sāks ar kanādiešiem Semu Pedlovu/Samuelu Šahteru (#16), pret kuriem līdzšinējā bilance ir 2-2. Šajā grupā cīnīsies arī pirms kāda laika teju neuzvaramie norvēģi Anderss Mols/Kristians Sērums (#1) un mazpazīstamie dāņi Kristofers Abels/Nikolajs Houmans (#32), kuri kvalifikācijas izšķirošajā mačā pamanījās apspēlēt ar krietni augstāku numuru izsētos krievus Aleksandru Lihoļetovu un Ruslanu Bikanovu.

Tiešraide

.

Šajā posmā ar 12. numuru izsētie Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš tikuši E grupā un plkst. 11.00 starta spēlē spēkosies ar brazīliešiem Gutu/Artūru (#21), tas būs viņu pirmais savstarpējais mačs. Te ir arī olimpiskajā atlasē spēcīgi finišējušie poļi Pjotrs Kantors/Bartošs Losjaks (#5) un baltkrievi Aljaksandrs Dzjadkovs/Pāvels Pjatruška (#28), pret kuriem tika spēlēts Kontinentālā kausa finālturnīrā.

Tiešraide

.

Gštādē ar 10. numuru izliktās Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka iekļuvušas G grupā un plkst. 17.00 pirmajā mačā cīnīsies pret kanādiešu dvīnēm Meganu Maknamaru/Nikolu Maknamaru (#23), kuras ir servju un bumbas kontroles speciālistes jau kopš NCAA laikiem (savstarpējo spēļu bilance ir 0-2). Šajā grupā sacentīsies arī austrālietes Talika Klensija/Mariafe Artačo (#7) un grieķietes Vasiliki Arvaniti/Panagiota Karagkuni (#26).

Tiešraide

.

Pasaules tūre Gštādē iepriekš notika 2019. gada jūlijā, toreiz 5* posmā Latviju pārstāvēja trīs dueti - Pļaviņš/Točs un Graudiņa/Kravčenoka izcīnīja devīto vietu, bet Samoilovs/Šmēdiņš ierindojās 17. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Sievietes - fivb.12ndr.at
Vīrieši - fivb.12ndr.at

  -1 [+] [-]

, 2021-07-06 22:14, pirms 3 gadiem
"kuri kvalifikācijas izšķirošajā mačā pamanījās apspēlēt ar krietni augstāku numuru izsētos krievus.

Nu kāpēc nevar pateikt,kurus tieši krievus??

  +1 [+] [-]

, 2021-07-06 22:30, pirms 3 gadiem
Jāieņem pirmā vieta grupā, nav ko kautrēties!

     [+] [-]

, 2021-07-06 23:47, pirms 3 gadiem
ikri rakstīja: Jāieņem pirmā vieta grupā, nav ko kautrēties!
viegli pateikt, izdarīt grūtāk