Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa/Jursone zaudē un paliek septītās

Minusa/Jursone zaudē un paliek septītās
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: fivb.org

Šodien Eiropas čempionāta otrajā posmā pludmales volejbolā Iguna Minusa un Inese Jursone zaudēja Grieķijas duetam Vasiliku Arvaniti un Mariju Ciarciani ar 0:2 (18:21, 18:21), tādējādi turnīrā ieņemot septīto vietu.

Šodien pludmales volejbola Eiropas čempionāta otrajā posmā savu spēli aizvadīja Latvijas duets Inguna Minusa un Inese Jursone, kuras spēlēja pret Grieķijas pāri Arvaniti un Ciarciani. Uzvaras gadījumā latvietes turpinātu cīņu turnīrā, bet zaudējuma gadījumā Latvijas pāris ieņemtu septīto vietu šajā turnīrā.

Pirmais sets latvietēm padevās pietiekami veiksmīgs. Seta sākumā Minusa/Jursone spēja izvirzīties vadībā ar piecu punktu pārsvaru, kuru noturēja līdz tā vidum, kad bija vadībā ar 14:9. Pretinieces gan vēlāk saņēmās un sāka atspēlēties, kas nedaudz tām arī izdevās, samazinot pārsvaru līdz diviem punktiem. Seta beigās gan Minusa/Jursone nespēja nosargāt pārsvaru un zaudēja ar 18:21.

Otrais sets iesākās ļoti neveiksmīgi latviešu duetam. Grieķietes ātri pārņēma spēles iniciatīvu, seta sākumā izvirzoties vadībā jau ar 6:1. Seta turpinājumā latvietēm īsti neizdevās atspēlēties. Uz katru punktu guvumu grieķietes atbildēja ar to pašu. Lai varētu kaut cik atspēlēties, galvenais, vajadzēja veiksmīgi darboties aizsardzībā. Vienā no izspēlēm sākumā punkts tika atdots grieķietēm, bet vēlāk tiesnesis savu lēmumu mainīja un punktu izcīnīja Minusa/Jursone, tādējādi samazinot rezultāta starpību jau līdz 9:11. Seta vidū latvietes pietuvojās vēl par vienu punktu un spēle jau kļuva līdzīga. Vēlāk jau no 11:13, tomēr setā beigās meistarīgākas izrādījās grieķietes, kuras uzvarēja setā un visā spēlē ar 2:0.

Tas nozīmē, ka Minusa/Jursone ir beigušas dalību šajā turnīrā, ieņemot septīto vietu.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com

     [+] [-]

, 2009-06-06 14:12, pirms 15 gadiem
parazits rakstīja: Vai autors ir pārliecināts,ka vinēja???
vismaz onlainā tā bija.. tagad lapā citādāk..

     [+] [-]

, 2009-06-06 14:14, pirms 15 gadiem
Triki ar virsrakstiem, vispirms uzvar, tad zaudee

     [+] [-]

, 2009-06-06 14:14, pirms 15 gadiem
kārumiņš rakstīja: vismaz onlainā tā bija.. tagad lapā citādāk..
pats skatījos no onlaina, bet nu labi. ja tā ir lapā, tad nu jātic tam.

     [+] [-]

, 2009-06-06 16:08, pirms 15 gadiem
Zaudeeja... ;( arii skatiijos online. Otrajaa setaa 6:1 bija vadiibaa Inese ar Ingunu. Beigaas speele 0:2 zaudeeta. Bet nekas. Labi meitenes nospeeleeja. 7. vieta arii laba. Naakaamaa Berliine. Lai turas!!!

     [+] [-]

, 2009-06-07 17:36, pirms 15 gadiem
Kur tieši varēja skatīties spēli onlainā!?