Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas dāmas piekāpjas Francijai un Kontinentālā kausa finālā netiek

Rolands Eliņš

Latvijas dāmas piekāpjas Francijai un Kontinentālā kausa finālā netiek
Marta Ozoliņa un Alise Lece
Foto: Vadims Morozovs

Latvijas pludmales volejbolistes Sočos šodien piekāpās Francijas izlasei un palika trešajā vietā Kontinentālā kausa ceturtās kārtas B grupā, kas neļauj iekļūt šī turnīra finālā un turpināt cīņu par olimpisko spēļu sasniegšanu.

Latvijas izlase cieta neveiksmi jau pusfinālā, kad piekāpās Zviedrijai, taču vakar pret Angliju zaudētāju zarā izdevās izcīnīt uzvaru, kas deva iespēju šodien pret Franciju. Francija iepriekš bija ļoti pārliecinoši pieveikusi Angliju, taču cīņā par pirmo vietu piekāpās Zviedrijai, nenoturot pirmajā mačā gūto pārsvaru.

Francijas volejbolistes Longo un Župitera pirmajā mačā cīnījās ar Martu Ozoliņu un Alisi Leci. Latvijas pāris pirmo setu zaudēja ar 15:21 un diemžēl otrajā setā guva vēl mazāk punktu, piekāpjoties ar 14:21.

Lai saglabātu cerības šajā mačā un turnīrā, Inesei Jursonei un Tīnai Graudiņai otrajā mačā bija nepieciešams uzvarēt francūzietes Šamero un Lusoni, taču ļoti sīvā mačā tomēr nācās atzīt viņu pārākumu. Pirmais sets zaudēts ar 18:21, bet otrais ar 19:21.

Tas nozīmē, ka Soču turnīrā Latvija palikusi trešajā vietā, kas neļaus piedalīties Kontinentālā kausa finālā un Latvijas pludmales volejbolistes olimpisko ceļazīmi šajā turnīrā neizcīnīs. Fināls savukārt tiks izspēlēts 2016. gada jūnijā.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

     [+] [-]

, 2015-09-05 18:24, pirms 9 gadiem
Viens gads pietrūka :/