Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Par Latvijas čempioniem kļūst Solovejs/Finsters un Lece/Liepiņlauska

Rolands Eliņš

Par Latvijas čempioniem kļūst Solovejs/Finsters un Lece/Liepiņlauska
Aleksandrs Solovejs un Rihards Finsters
Foto: LVF

Jūrmalā noslēdzies „Ergo Open 2018” posms pludmales volejbolā, kas reizē bija arī Latvijas čempionāts. Vīriešu konkurencē labākie izrādījās Aleksandrs Solovejs un Rihards Finsters, kamēr sievietēm triumfēja Alise Lece un Ilze Liepiņlauska.

Rihards Finsters Latvijas čempionāta finālā spēlēja arī pirms gada, toreiz vienā pārī ar Edgaru Toču. Toreiz viņš zaudēja Mārtiņam Pļaviņam un Haraldam Regžam, un Regža titulu šodien aizstāvēt centās vienā pārī ar Tomu Šmēdiņu.

Abos setos finālā ritēja līdzvērtīga cīņa, kurā pussolīti priekšā tomēr atradās Solovejs un Finsters. Pirmajā setā viņi uzvarēja 21:18, bet otrajā – ar 21:19.

Cīņā par trešo vietu tikmēr Dāvis Nātriņš un Gints Antoms, kuri bija izsēti tikai ar devīto numuru, prata pieveikt Arni Reliņu un Matīsu Gabdulļinu. Pirmajos divos setos abas komandas uzvarēja pārmaiņus, bet trešajā setā daudz vairāk veicās Nātriņam un Antonam (21:18, 17:21, 15:8).

Sieviešu konkurencē par Latvijas čempionēm kļuva Alise Lece un Ilze Liepiņlauska, kuras finālā apspēlēja Martu Ozoliņu un Agnesi Caicu. Abi šie dueti tika uzskatīti par sacensību favorītiem un finālu sasniedza kopumā ar tikai vienu zaudētu setu. Lece un Liepiņlauska uzvarēja pirmajā setā (21:17), pēc tam ilgā cīņā tomēr piekāpās otrajā setā ar 22:24, bet izšķirošajā setā nokārtoja sev visu par labu ar 15:13.

Trešo vietu sieviešu konkurencē izcīnīja Anete Namiķe un Varvara Brailko, pieveicot Līvu Solu un Salliju Arhipovu ar 21:19 un 21:13.

Izmantotie resursi:
https://volejbols.lv/pludmales-vole...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-06 11:27, pirms 6 gadiem
Viss jau labi, jāraksta par LČ uzvarētājiem ir, bet izskatās, kad kas ir LČ salīdzinājumā ar Vīnes 5 zvaigznēm!!!
Ne vārda par Mola / Soruma 19 panākumu un uzvaru šajā turnīrā. Ne vārda par katariešu panākumu 3 setos pret Brouversu /Mēvsenu.
Eh, Jūs vadošie SC.....