Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Regža maina domas un ar T. Šmēdiņu kopā nespēlēs

Jānis Celmiņš

Regža maina domas un ar T. Šmēdiņu kopā nespēlēs
Haralds Regža
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pretēji iepriekš izziņotajam, viens no Latvijas labākajiem pludmales volejbolistiem Haralds Regža jaunajā sezonā tomēr nespēlēs kopā ar Tomu Šmēdiņu. Sarunā ar portālu Sportacentrs.com Haralds atklāja, ka gribētu spēlēt kopā ar gados jauno un perspektīvo Kristapu Šmitu.

Plašākai sabiedrībai Kristapa Šmita vārds zināms kļuva pēc Eiropas U18 čempionāta Rīgā, kurā 1999. gadā dzimušais pludmales volejbolists (kopā ar Atvaru Ozoliņu) ieņēma 9. vietu. 2016. gadā pasaules U19 čempionātā Kristaps jau spēlēja kopā ar Mihailu Samoilovu, izcīnot bronzas godalgas. Bronza abiem arī pasaules U21 čempionātā gadu vēlāk.

Ziemas sezonā Kristaps pārstāv “Credit 24 Meistarlīgas” komandas “OC Limbaži/MSĢ” krāsas, bet Haralds Regža šobrīd atgriezies mājās no Somijas, kur iesāka sezonu vienā no šīs valsts pirmās līgas klasiskā volejbola komandām.

Regža 2018. gadā saņem Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) finansējumu (iekļauts B sastāvā), tāpēc viņam sev vēlamais pārinieks jāsaskaņo gan ar Latvijas Volejbola federāciju, gan arī LOV. Toms Šmēdiņš tikmēr šobrīd nonācis jauna pārinieka meklējumos, un atzīst, ka nākamvasar, visticamāk, spēlēs tikai Latvijas čempionātā.

Aizvadītajā sezonā Regža spēlēja kopā ar Mārtiņu Pļaviņu, kurš nu apvienojis spēkus ar Edgaru Toču, bet Šmēdiņš cīnījās vienā tīkla pusē ar Aleksandru Soloveju.