Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone Vīnē sāks ar pamatturnīru

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone Vīnē sāks ar pamatturnīru
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: beachvolley.lv

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone devušās uz Austrijas galvaspilsētu Vīni, kur no 4. – 7. jūnijam risināsies Eiropas čempionāta otrais sezonas posms. Latvijas pludmales volejbolistes sacensības sāks ar pamatturnīru.

Jau ziņojām, ka sezonu Latvijas pludmales volejbola spēcīgākais dāmu duets sāks Šanhajā, kur aprīļa beigās un maija sākumā risinājās otrais pasaules kausa posms. Tajā latvietes izcīnīja 13. vietu un no sacensībām atgriezās apmierinātas. "Pirms posma maksimālais mērķis bija 9. vieta, minimālais 17. vieta, beigās sanāca pa vidu. Kopumā esam apmierinātas," pēc Šanhajas posma portālam eSports.lv pastāstīja Minusa.

Otrās sacensības latvietes aizvadīja Kanāriju salās, kur maija pirmajā pusē risinājās Eiropas čempionāta pirmais posms. Tajā Latvijas duetam izdevās izcīnīt piekto vietu.

No 4. – 9. jūnijam Vīnē risināsies Eiropas čempionāta sezonas otrais posms. Latvijas duets to sāks ar pamatsacensībām. Ceturtdien Vīnē tiks izspēlētas kvalifikācijas turnīra spēles, bet piektdien sāksies pamatturnīrs.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com