Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Vai Šmēdiņš un Samoilovs aizstāvēs Latvijas čempionu titulu nedēļas nogalē Jūrmalā?

Vai Šmēdiņš un Samoilovs aizstāvēs Latvijas čempionu titulu nedēļas nogalē Jūrmalā?
Šmēdiņa (uzbrukumā) un Samoilova iespējas aizstāvēt titulu Jūrmalā noteiks sekmes pasaules čempionātā Vīnē
Foto: http://vienna2017.fivb.com

No 4. līdz 6. augustam Jūrmalas pludmales centrā Majoros norisināsies Latvijas čempionāta pludmales volejbolā ERGO OPEN 2017 fināls. Šā gada čempioni gan vīriešiem, gan sievietēm kļūs zināmi svētdien. Sievietēm būs citas čempiones. Kā būs vīriešiem?

ERGO OPEN 2017 Latvijas čempionāta finālam pieteikušies gandrīz visi spēcīgākie Latvijas pludmales volejbolisti, taču triju vīriešu duetu dalība turnīrā būs atkarīga no viņu sekmēm pasaules čempionātā Vīnē. Iekļūstot ceturtdaļfinālā Austrijas galvaspilsētā, Aleksandram Samoilovam ar Jāni Šmēdiņu, Mārtiņam Pļaviņam ar Haraldu Regžu un Rihardam Finsteram ar Edgaru Toču Latvijas čempionāta fināls ies secen. Sieviešu turnīrā Majoros pagājušā gada titulu neaizstāvēs Marta Ozoliņa un Alise Lece, bet visas pārējās spēcīgākās Latvijas pludmales volejbolistes cīnīsies par čempiona titulu. Tā kā šajā svētdienā tiks dalītas Latvijas čempionāta medaļas, ārvalstu pludmales volejbolisti šoreiz nepiedalīsies.

Vīriešu turnīrā cīņai par medaļām un 2000 eiro balvu fondu pieteikušies 22 pāri, no kuriem 12 garantējuši startu pamatsacensībās sestdien, bet 10 dueti par četrām vietām pamatsacensībās cīnīsies piektdien kvalifikācijas turnīrā. Jūrmalā varēs vērot Eiropas čempionāta dalībniekus Tomu Šmēdiņu un Aleksandru Soloveju, ilggadējos Latvijas čempionāta dalībniekus Sandri Andrejevu un Ģirtu Glāzeru, Raimondu Vilmani un Kasparu Salmiņu, Arni Tunti un Tomu Benjavu, šā gada pasaules U-21 čempionāta bronzas medaļniekus Mihailu Samoilovu un Kristapu Šmitu, kā arī Matīsu Gabdulļinu un Arni Reliņu, kuri teicami startēja iepriekšējos divos ERGO OPEN 2017 posmos. Latvijas volejbola izlases libero pozīcijas spēlētājs Ingars Ivanovs, kurš iepriekšējā posmā Saulkrastos kopā ar Jāni Šmēdiņu iekļuva finālā, atkal spēlēs kopā ar Jāni Rudzīti.

Sieviešu turnīrā piedalīsies astoņi dueti, viņu vidū par medaļām un 1500 eiro balvu fondu spēkosies arī trīs Latvijas pāri, kuri Latviju pārstāvēs Eiropas meistarsacīkstēs no 16. līdz 20. augustam, – Tīna Graudiņa ar Anastasiju Kravčenoku, Agnese Caica ar Ilzi Liepiņlausku un Inese Jursone ar Anci Olti. Savukārt 2015. gada Eiropas U-18 čempione Paula Ņečiporuka par medaļām šoreiz cīnīsies kopā ar Dārtu Lūsi.

Cīņā par medaļām Komandu kausa izcīņā ar 1984 punktiem vadībā ir O-sands/MPSK, bet 160 punkti mazāk ir Ventspils PVK Bloks. Bronzas medaļu likteni visticamāk izšķirs BeachBox Gepardi ( līdz šim sakrāti 944 punkti), SK Ķeizarmežs (824 p.) un ASK (746 p.) pārstāvju sniegums finālā.

Ieeja uz visām ERGO OPEN 2017 spēlēm arī finālā ir BEZ MAKSAS, tāpēc ikviens pludmales volejbola līdzjutējs aicināts klātienē izbaudīt spraigās spēles ar konkursiem skatītājiem, karsējmeiteņu uzstāšanos un augsta līmeņa pludmales volejbolu.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2017-08-03 10:11, pirms 7 gadiem
Kāpēc Marta ar Alisi nepiedalās?

     [+] [-]

, 2017-08-03 11:04, pirms 7 gadiem
Profesionāls žurnālists to būtu noskaidrojis, bet Āzenam tas droši vien neinteresē? Lasot SC rakstus, liekas ka par volejbolu/pludmales volejbolu, raksta visi tie, kas pieņemti darbā "pa blatu"!
Aloeux rakstīja: Kāpēc Marta ar Alisi nepiedalās?