Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Norvēģi Mūls un Sērums turpina dominēt un uzvar trešo nedēļu pēc kārtas

Rolands Eliņš

Norvēģi Mūls un Sērums turpina dominēt un uzvar trešo nedēļu pēc kārtas
Foto: FIVB

LETA. Norvēģijas pludmales volejbola duets Annešs Mūls/Kristians Sērums svētdien Čehijā izcīnīja uzvaru Pasaules tūres četru zvaigžņu posmā, pie trofejas tiekot trešo nedēļas nogali pēc kārtas.

Norvēģi, kuri turnīrā bija izlikti ar pirmo numuru, finālmačā ar 2-1 (17:21, 21:15, 15:10) guva virsroku pār čehiem Ondržeju Perušiču/Davidu Šveineru, kuriem bija astotais numurs.

Pērnā gada finālsacensību uzvarētājiem un Eiropas čempioniem Mūlam/Sērumam šis ir trešais tituls sezonā. Viņi uzvarēja arī četru zvaigžņu turnīros Brazīlijā un Ķīnā

Tikmēr cīņā par trešo vietu turnīra otrais numurs Mihals Brils/Gžegožs Fijaleks no Polijas ar 2-1 (10:21, 21:19, 15:7) uzveica krievus Vjačeslavu Krasiļņikovu/Oļegu Stojanovski, kuriem bija trešais numurs.

Sieviešu turnīra finālā divu Brazīlijas duetu cīņā Agata Bednarčuka/Eduārda Santusa Lisboa jeb Duda ar 2-0 (21:19, 21:17) apspēlēja Anu Patrīsiju Ramusu/Rebeku Silvu.

Jau ziņots, ka no Latvijas duetiem Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs apstājās astotdaļfinālā, bet Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka zaudēja izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā.

Līdz ar pērnā gada septembri pludmales volejbolistiem sākusies kvalifikācija 2020.gada Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja