Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Regža un Šmits Alanjā atzīst aktīvo dāņu pārākumu

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Regža un Šmits Alanjā atzīst aktīvo dāņu pārākumu
Haralds Regža
Foto: FIVB

Pasaules kausa tūres vienas zvaigznes turnīru Turcijas pilsētā Alanjā ar zaudējumu sākuši Latvijas pludmales volejbolisti Haralds Regža un Kristaps Šmits. Latvieši grupas pirmajā spēlē ar 1-2 (21:18, 13:21, 13:15) piekāpās dāņiem Madam Rosageram un Martinam Hansenam.

Šosezon pirmo reizi Eiropas volejbola konfederācijas (CEV) posmi iekļauti Pasaules kausa tūrē kā vienas zvaigznes un divu zvaigžņu turnīri, kas paver potenciāli vājākiem Eiropas pāriem krāt Pasaules kausa tūres ranga punktus. Haralds Regža un Kristaps Šmits šosezon jau paspēja uzspēlēt Pasaules kausa tūres triju un pat četru zvaigžņu turnīros, kā rezultātā Alanjā viņi izsēti ar augto otro numuru.

Pirmajā spēlē latviešu pretinieki bija kvalifikāciju pārvarējušie dāņi Mads Rosagers un Martins Hansens. Spēli dueti sāka līdzīgi, krājot punktus pārmaiņus, bet minimālā vadībā esot Latvijas duetam. Dueti iztika bez spēcīgiem uzbrukumiem, vairāk uzticoties māņu sitieniem. Pirmais kļūdu pieļāva Šmits, pēc uzbrukuma ieraidot bumbu tīklā. Līdz tehniskajam pārtraukumam dāņiem izdevās tikt pie vēl viena punkta pēc darbības aizsardzībā, pirmo reizi iegūstot divu punktu pārsvaru, bet tehniskajā pārtraukumā devās pie labvēlīga rezultāta 12:9.

Pēc pārtraukuma Dānijas pludmales volejbolisti centās tikt pie ātriem punktiem, bet viss beidzās ar latviešu atspēlēšanos. Turpinājumā Regža un Šmits meklēja veidus, kā atjaunot līdzsvaru uz tablo, ko panāca pie rezultāta 16:16. Dāņi paņēma pārtraukumu, pēc kura nespēja atgūt iniciatīvu. Regžam izdevās vairākas labas epizodes pie tīkla, kas atnesa uzvaru pirmajā setā ar rezultātu 21:18.

Arī otro setu Regža sāka ar labu epizodi pie tīkla, kas ļāva izvirzīties vadībā ar 2:0. Dāņi atbildi parādā nepalika, un uzreiz veica 3:0 izrāvienu, pārņemot vadību. Paņemtais pārtraukums nelīdzēja, Hansenam atspēlējot vēl vienu bumbu aizsardzībā, kas Dānijas duetam deva divu punktu vadību. Ja pirmajā setā atslēgas spēlētājs bija Regža, tad otrajā Hansens. Ar savu aktīvu spēli viņš palīdzēja Dānijas duetam iegūt četru piecu punktu pārsvaru, bet vēl pāris nozaga komandas biedrs Rosagers, raidot bumbu autā (12:7).

Seta otrajā pusē Hansens turpināja spēlēt lieliski, nedodot latviešiem cerības uz atspēlēšanos. Rezultāta starpība pieauga arī līdz astoņiem punktiem, Regžam un Šmitam samierinoties ar sakāvi otrajā setā - 21:13.

Izšķirošajā trešajā setā cīņa ritēja punkts punktā, bet tad dāņiem izdevās iegūt divu punktu pārsvaru pēc Šmita nepārliecinošajiem uzbrukumiem, galvenokārt, pēc sliktas pirmās piespēles uzņemot servi (6:8). Drīz pēc tam rezultāta starpība sasniedza arī trīs punktus, bet situāciju ar bloku nedaudz uzlaboja Regža (9:10). Dāņi paņēma pārtraukumu, bet nenoturēja iniciatīvu. Latvieši spēja pārņemt vadību, bet cīņa par uzvaru nebija galā (12:11). Nākamos divus punktus guva dāņi, tiekot arī pie mačbumbas. Pēc ne tās labākās serves uzņemšanas Šmits saņēma bumbu no Regžas ļoti tuvu tīklam, kas bija Rosageram labākā dāvana, lai noslēgtu maču. Viņš šo situāciju izmantoja, Regžam un Šmitam zaudējot spēlē ar 1-2 (21:18, 13:21, 13:15).

Cīņā par izkļūšanu no grupas latviešu pretinieki būs mājinieki Ozdemirs un Cebeci, kuri pirmajā mačā pārliecinoši ar 0-2 (13:21, 15:21) zaudēja Makam-Jonam Karpam un Milanam Sieveram no Vācijas.

  -1 [+] [-]

, 2018-06-01 15:17, pirms 6 gadiem
Sākam kāst jau dāņiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-02 09:55, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка