Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Ķibermanis: "Četrus gadus smagi strādājām, bet trīsarpus minūtēs to visu sačakarēju"

Agris Suveizda

Ķibermanis: "Četrus gadus smagi strādājām, bet trīsarpus minūtēs to visu sačakarēju"
Oskars Ķibermanis un Matīss Miknis
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas bobsleja pilotam Oskaram Ķibermanim Phjončhanas olimpisko spēļu rezultātus divnieku sacensībās vēl ir grūti sagremot, aģentūrai LETA sacīja sportists.

Pirmdien pie bronzas medaļām divniekos tika Latvijas ekipāža ar pilotu Oskaru Melbārdi un stūmēju Jāni Strengu, kamēr Ķibermanis un stūmējs Matīss Miknis palika devītie, lai gan pēc pirmā brauciena atradās augstajā ceturtajā pozīcijā. Pēc divnieku sacensību noslēguma Ķibermanis bija ļoti sarūgtināts un ar medijiem nerunāja.

"Emocijas pēc divniekiem tagad ir norimušas nosacīti. Grūti vēl sagremot. Es ar visu biju neapmierināts. Četrus gadus smagi strādājām, bet trīsarpus minūšu laikā to visu sačakarēju," atzina Ķibermanis. "Protams, prieks par lielā Oskara panākumiem. Vismaz neatstājām Latviju tukšā. Tomēr no tā man gūt kādu pozitīvu emociju lādiņu bija ļoti grūti. Biju ļoti neapmierināts ar sevi un īsti just kopā ar viņiem nespēju."

Šorīt notika pirmie oficiālie braucieni četrinieku ekipāžām, kas sacensības olimpisko spēļu noslēgumā aizvadīs sestdien un svētdien. Pirmajos treniņos Ķibermanis ar stūmējiem Mikni, Jāni Jansonu un Helviju Lūsi bija 11. un 19.vietā. "Es šeit neatrastos, ja četriniekos necerētu uz kaut ko foršu. Jāaizvada četri stabili braucieni, un tad jau skatīsies rezultātu," izteicās Ķibermanis. "Ir nianses, kas šajā trasē četriniekiem no divniekiem atšķiras. Dažās vietās četrinieks ir stabilāks un ar to ir jābrauc precīzāk. Ir gan plusi, gan mīnusi. Nezinu, kāpēc tā, bet pagaidām labāk jūtos četriniekā. Atslēgas vietas joprojām ir tās pašas - otrā un devītā virāža. Varbūt vēl arī 13. un 14.virāžas, bet šogad tur nav tik traki."

Pirms četriem gadiem Sočos Melbārdis kopā ar Strengu, Daumantu Dreiškenu un Arvi Vilkasti ieguva sudrabu, bet pēc Krievijas sportistu diskvalifikācijām viņiem jāpienākas zeltam. Phjončhanas olimpisko spēļu noslēguma ceremonija notiks svētdien.

Izmantotie resursi:
LETA

  +9 [+] [-]

, 2018-02-21 12:18, pirms 6 gadiem
Protams, bet Oskaram vēl ir tikai 24 gadi un vēl ir iespēja sevi pierādīt pēc 4 gadiem. Pēc vienas olimpiskajām spēlēm cīņas nebeidzas, tas ir tikai turpinājums. Turpināt strādāt un analīzet ar Sandi, tad viss izdosies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-02-21 14:10, pirms 6 gadiem
Vismaz ir progress salīdzinot iepriekšējo olimpiādi. Un galvu augšā!

  +3 [+] [-]

, 2018-02-21 14:37, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: tā ir tāda latviskā īpašība
Ipashiiba viena - Andrianovs 20.vieta.Iistaa un pareizaa, krieviem pienaakas.

  +2 [+] [-]

, 2018-02-21 15:17, pirms 6 gadiem
Nu kas tā par gaudošanu, varētu padomāt ka citi netrennējās 4 gadus.Zaudēt ir jāprot ar cieņu!!!

  +4 [+] [-]

, 2018-02-21 15:22, pirms 6 gadiem
norcha 172 rakstīja: Nu kas tā par gaudošanu, varētu padomāt ka citi netrennējās 4 gadus.Zaudēt ir jāprot ar cieņu!!!
Bet ja tevi intervee pec tik smaga brauciena, kaa veel cienigak atbildet, ka pats pie vainas?! Citiem vejsh, citiem auksts, citiem slieces, sleepes un citam ekipeejums traucee, bet te tev dzeks godigi pasaka, ka pats ir kludijies, kur tur gaudoshana, miisli?

     [+] [-]

, 2018-02-21 15:30, pirms 6 gadiem
noladets rakstīja: Bet ja tevi intervee pec tik smaga brauciena, kaa veel cienigak atbildet, ka pats pie vainas?! Citiem vejsh, citiem auksts, citiem slieces, sleepes un citam ekipeejums traucee, bet te tev dzeks godigi pasaka, ka pats ir kludijies, kur tur gaudoshana, miisli?
Tu rakstu lasīji? Latviešu valodā rakstīts, ka emocijas pierimušas, bet tu te muldi par interviju tūlīt pēc smaga brauciena.Tev ir problēmas sarunāties ar cilvēkiem, bez rupjībām nevari iztikt, laikam bomžu vidē audzis.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-21 15:41, pirms 6 gadiem
norcha 172 rakstīja: Tu rakstu lasīji? Latviešu valodā rakstīts, ka emocijas pierimušas, bet tu te muldi par interviju tūlīt pēc smaga brauciena.Tev ir problēmas sarunāties ar cilvēkiem, bez rupjībām nevari iztikt, laikam bomžu vidē audzis.
Tu laikam no sporta loti taalu staavi, ja domaa, ka divu dienu laikaa emocijas pierimst. Tas zaudejuma rugtums paliek vel ilgi, loti loti ilgi.Atvainojos par rupjiibu, bet taa nu tas ir....tadam kaa tu neviena atbilde nebus laba, kas izklausitos peec negaudosanas. Ko tad, tavuprat, vinam vajadzeja teikt? Pats pie visa esmu vainigs - ir visrealakaa atbilde, kuru var sniegt katrs vecis.
Slēpts komentārs: viesiic28

     [+] [-]

, 2018-02-21 16:47, pirms 6 gadiem
viesiic28 rakstīja: Da lab...par preemijaam vislielaakais cepiens
Atkal 4gadi par algu jaastraadaaa!!!!
Taa runaa it kaa tie 20 tukstoshi riktiga pelna buutu.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-21 17:05, pirms 6 gadiem
Nu nav Ķibermanim Melbārža talanta. Pie tam laikam psiholoģiski nenoturīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-02-21 20:31, pirms 6 gadiem
norcha 172 rakstīja: Nu kas tā par gaudošanu, varētu padomāt ka citi netrennējās 4 gadus.Zaudēt ir jāprot ar cieņu!!!
Tiešām jau kļūst interesanti. Kas tieši ir jāatbild šādos gadījumos, lai kāds neiepļurkstētos, ka tā esot gaudošana, žēlošanās utt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-02-22 01:42, pirms 6 gadiem
Платить в двое меньше за электричество? Легко, но есть единственный секрет, как не нарушая законы платить в двое меньше при том же потреблении, вот почитайте ЛЕГАЛЬНАЯ ЭКОНОМИЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ - РЕАЛЬНА! Я уже давно пользуюсь, знакомый электрик одобрил такой метод и, даже, себе поставил!w