Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com lasītāji vēlreiz stabilajam Bērziņam dod augstāko vērtējumu

Emils Ozerinskis

Sportacentrs.com lasītāji vēlreiz stabilajam Bērziņam dod augstāko vērtējumu
Gints Bērziņš. Foto: Mareks Gaļinovskis|FIL

Pekinas olimpisko spēļu otrajā dienā portāla Sportacentrs.com lietotāji starp Latvijas sportistiem visaugstāko vērtējumu piešķīra jaunajam kamaniņu sportistam Gintam Bērziņam, kurš par spīti vienas vietas zaudējumam, saņēmi vēl augstāku atzīmi nekā pēc pirmajiem diviem braucieniem.

Pēc Latvijas sportistu otrās dienas startiem Pekinas olimpiskajās spēlēs, aicinājām Sportacentrs.com lasītājus izteikt viedokli par mūsu sportistu sniegumu.

Arī šodien visaugstāko novērtējumu saņēma kamaniņu sportists Gints Bērziņš. 19 gadus vecais sportists otrajā sacensību dienā noslīdēja par vienu pozīciju, tomēr portāla lasītāji Bēziņa sniegumu novērtēja ar 8,6 ballēm. Īpaši jāatzīmē tas, ka jaunajam sportistam uz olimpiskā starta mandrāža nelika par sevi manīt, visus četrus braucienus veicot stabili līdzīgā līmenī.

Par vienu vietu zemāk otrajā kamaniņu sporta sacīkšu dienā nokrita Kristers Aparjods, kuram neizdevās izmantot visu savu potenciālu, lai pacīnītos par kādu no godalgām. Aparjods otrajā dienā saņēma par desmitdaļu pieticīgāku atzīmi no Sportacentrs.com lasītājiem nekā dienu iepriekš. Šoreiz apaļas septiņas balles.

Pie labāka vērtējuma ticis trešais Latvijas izlases kamaniņu braucējs Artūrs Dārznieks, kurš, pēc izgāztas pirmās dienas, otrajā sacensību daļā spēja ielauzties Top-20, lai tiktu pie ceturtā brauciena un savu Pekinas startu noslēgtu ar 18. vietu. Dārznieks saņēma vērtējumu 4,9 balles.

Sportacentrs.com lasītāji viskritiskāk vērtējuši slēpotāja Raimo Vīganta debiju Pekinā, skiatlona sacensībās madonietim tiekot noņemtam no trases par atpalikšanu par apli. Vīgants tika klasificēts kā 51. vietas ieguvēs. Portāla lasītāji slēpotāja sniegumu novērtējuši ar atzīmi 4,4.

Sportacentrs.com lasītāju vērtējums 6. februārī

SportistiDisciplīnaVērt.
Gints BērziņšKamaniņu sports8.6
Kristers AparjodsKamaniņu sports7.0
Artūrs DārznieksKamaniņu sports4.9
Raimo VīgantsDistanču slēpošana4.4

Sportacentrs.com lasītāju vērtējumi OS laikā

05.0206.02

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

     [+] [-]

, 2022-02-07 07:46, pirms 3 gadiem
Skatos, ka vairums Sportacentra dīvāna ekspertu savā vērtējumā ir diezgan vienoti (manas atzīmes abas dienas gandrīz precīzi atbilda vidējai).

Rīt varētu būt pirmās nesekmīgās atzīmes, tas ir, zem četri - sieviešu slēpošanas sprintā.

     [+] [-]

, 2022-02-07 08:45, pirms 3 gadiem
Jocīgi tie dīvāna experti. Iedot labāku atzīmi piesardzīgai braukšanai kā nedaudz pārgalvīgai ,bet tomer cīņai par medaļām ,kura ,ar visu to , atnesa augstāku vietu?

     [+] [-]

, 2022-02-07 09:10, pirms 3 gadiem
j888 rakstīja: Jocīgi tie dīvāna experti. Iedot labāku atzīmi piesardzīgai braukšanai kā nedaudz pārgalvīgai ,bet tomer cīņai par medaļām ,kura ,ar visu to , atnesa augstāku vietu?
Labāka atzīme Bērziņam, jo čalim tikai 19, bet ar tik augstu vietu!

Aparjodam jā, nobrauca ātrāk BET pakāsa cīņu par medaļām, tas daudzos noteikti atstāja rūgtuma sajūtu, liekot Aparjodu novērtēt zemāk.

     [+] [-]

, 2022-02-07 09:14, pirms 3 gadiem
Nesmīdini.
Cik gadu Aparjodam zini ? Cik gadus Aparjods pa pasaules eliti regulāri braukā ? 😇

     [+] [-]

, 2022-02-07 09:20, pirms 3 gadiem
Bērziņš ir pelnījis augstāku atzīmi nekā Aparjods, jo viņš šajās OS ir uzvarētājs - pārvarēja bailes un pēc kritieniem treniņbraucienos nobrauca 4 stabilus braucienus. Sasniedza maksimumu, ko nevar pateikt par Aparjodu, kuram no 4 bija tikai 1 labs brauciens. Tā jau abi malači.

  -1 [+] [-]

, 2022-02-07 09:21, pirms 3 gadiem
otins rakstīja: Bērziņš ir pelnījis augstāku atzīmi nekā Aparjods, jo viņš šajās OS ir uzvarētājs - pārvarēja bailes un pēc kritieniem treniņbraucienos nobrauca 4 stabilus braucienus. Sasniedza maksimumu, ko nevar pateikt par Aparjodu, kuram no 4 bija tikai 1 labs brauciens. Tā jau abi malači.
Labāk zīle rokā ,nekā mednis kokā 💋
Labāk skaista uzvara pār Ungāriju olimpiskajā kvalifikācijā hokejā ,kā zadējums bullīšos Pekinā finālā Zviedrijai

  +2 [+] [-]

, 2022-02-07 09:29, pirms 3 gadiem
j888 rakstīja: Jocīgi tie dīvāna experti. Iedot labāku atzīmi piesardzīgai braukšanai kā nedaudz pārgalvīgai ,bet tomer cīņai par medaļām ,kura ,ar visu to , atnesa augstāku vietu?
Nu tāpēc jau esam dīvāna eksperti...

Aparjodam visos braucienos bija kļūdas, no zemākas vietas paglāba tas, ka kamanas labi slīdēja. Bērziņš novērtēja situāciju un paņēma objektīvo maksimumu.

Tie vērtējumi vairāk atbilst tam, cik katrs spēja paveikt attiecībā pret savu potenciālu. Ja Aparjods pēdējā nebūtu rupji kļūdījies, bet tāpat būtu palicis bez medaļas, tad, domāju, vērtējums būtu 8+ balles. Tagad palika nepadarīta darba sajūta, ko atzīst arī viņš pats.

     [+] [-]

, 2022-02-07 09:37, pirms 3 gadiem
j888 rakstīja: Nesmīdini.
Cik gadu Aparjodam zini ? Cik gadus Aparjods pa pasaules eliti regulāri braukā ? 😇
Arī jauns, tiesa, bet tomēr 4 gadus vecāks! Tas tomēr ir kautkas...

  +1 [+] [-]

, 2022-02-07 09:38, pirms 3 gadiem
j888 rakstīja: Labāk zīle rokā ,nekā mednis kokā 💋
Labāk skaista uzvara pār Ungāriju olimpiskajā kvalifikācijā hokejā ,kā zadējums bullīšos Pekinā finālā Zviedrijai
Labāk 9:0 kvalī pret maģāriem nekā sudrabs OS

     [+] [-]

, 2022-02-07 12:34, pirms 3 gadiem
Vīgantam tikai 4,4. Laikam daudzus ietekmē "apdzīts par apli". To kā zīmogu uzliek. Būtu aplis 5 km garš, netiktu apdzīts par apli. 51.vieta - ne slikti, ne labi.