Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Zunda: "Neizdevās jau startā"

Zunda: "Neizdevās jau startā"
Ieva Zunda
Foto: republika.lv

Latvijas 400 metru barjersprintere Ieva Zunda pēc izstāšanās jau priekšsacīkstēs atzina, ka skrejceļš un visi apstākļi bijuši piemēroti laba rezultāta sasniegšanai, taču neveiksmīgais starts pārvilka svītru reālajām cerībām iekļūt pusfinālā.

Latviete aizķērās jau aiz pirmās barjeras un atlikušajā distances daļā nespēja atgūt iekavēto - priekšpēdējā vieta skrējienā, un 21. sacensību kopvērtējumā. Kvalificējoties olimpiskajām spēlēm, Zunda precīzi pirms mēneša Prezidenta balvas izcīņas sacensībās Valmierā izskrēja rezultātu 56,34 sekundes. Šodien tas būtu devis vietu pusfinālā, taču... "Ko tur komentēt, paši visu redzējāt. Pat nezinu, kas notika ar pirmo barjeru, jau sildoties ilgu laiku nesanāca. Tas nebija mans starts - vienkārši neizskrēju, jau kritu ārā no blokiem. Biju gatava skriet, bet mūs noturēja pa ilgu, un rezultātā pazaudēju savu ritmu," pēc skrējiena sarūgtināta bija sportiste.

Zunda atzina, ka visi apstākļi bijuši par labu - atlika vien izmantot. "Celiņš šeit ir ļoti ātrs - treniņos burtiski lidoju. Atlika tikai tikt galā sacensībās, taču neizdevās. Skriet vakarā bija liela priekšrocība, jo piecelties no rīta būtu ļoti smagi, taču šoreiz neizdevās to izmantot." Par spīti neveiksmei, ilgie un nogurdinošie centieni izpildīt Pekinas normatīvu esot bijuši tā vērti. "Protams. Tas tomēr ir lieliski."

Tukumniece pagaidām nesteidzās ar savu turpmāko plānu ieskicēšanu - gan sezonas, gan karjeras kopumā kontekstā. "Gribas vēl ātri noskriet 400 metru gludo. Fiziski šobrīd esmu labi sagatavota, gribas vēl izskriet labu rezultātu. Ja sanāks, būs labi, ja nesanāks - neko darīt. Tālāk? Nezinu. Labāk nevienam neko nesolu."

Slēpts komentārs: Baxter19
Slēpts komentārs: nos89

     [+] [-]

, 2008-08-17 16:47, pirms 16 gadiem
atkal taa taisnoshanaas, jau apnicis, nezinu vai kaads arii no Zundas kaut ko dizhi vairaak arii gaidiija, augstaakais paaris vietas labaak un tas arii viss

  +5 [+] [-]

, 2008-08-17 16:55, pirms 16 gadiem
Baxter19 rakstīja: Njaa vareeja labaak vispaar nebraukt uz Pekinu!

vareji vsp neko nemuldeeet

  +7 [+] [-]

, 2008-08-17 16:58, pirms 16 gadiem
Bljaaa... Cik jūs varat dirrst lai ta4u piedaläs,interesantäk sekot lidz! Pashiem būtu kaut mazākā izdeviba braukt uz olimpiādi, nemaz nedomājot dotos :p un vinja nemaz ipasi neattaisnojās... Tā ari bija - viss bija ideāli labam rezultātam,bet pati startu nočakarēja!

  +5 [+] [-]

, 2008-08-17 17:05, pirms 16 gadiem
zundai vajadzeeja tikt talaak!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Willy
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-08-17 18:28, pirms 16 gadiem
OK, varbūt barjerām ir sava specifika, tomēr 400 metri liekas pietiekoši gara distance, lai varētu atgūties, pat ja tiešām starta tiesnesis kaut ko ne tā sadarījis...
Slēpts komentārs: gordons brauns

  +5 [+] [-]

, 2008-08-17 18:43, pirms 16 gadiem
visi lielie maaciitaaji un skaidrotaaji cik lielas nulles ir Latvijas komanda es JUUS izaicinu jebkuraa sporta veidaa ! ir japriecaajaas ka Latvijas komanda tiek paarsteeveeta tik plashi un ja reiz esi tur tad tas ir jaaizbauda citiem tas ir dziives sapnis tikt uz turieni !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-08-17 20:16, pirms 16 gadiem
Pēc personīgā rezultāta Ievai bija jātiek tālāk,ļoti žēl,ka neizdevās veiksmīgi pārvarēt pirmo barjeru,tā arī visu tālāko skrējienu nobremzēja,nu nav ko jau uzreiz sportisti nosodīt,prieks,ka Ieva pārstāvēja Latviju un tas jau arī ir panākums izcīnot tiesības piedalīties olimpiādē! Mēs paši latvieši viņai vēlējām to labāko! Paldies Ieva,neuztraucies viss ir ok!

  -3 [+] [-]

, 2008-08-17 22:31, pirms 16 gadiem
Atrunas,atrunas, atrunas