Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Gulbim zaudējums pret Davidenko

Gulbim zaudējums pret Davidenko
Ernests Gulbis
Foto: AP

Šorīt norisinājās Olimpiskā tenisa turnīra pirmā spēle, kurā mūsu labākais tenisists latvietis Ernests Gulbis ar rezultātu 4:6, 2:6 piekāpās ar 4. numuru izliktajam Krievijas tenisistam Nikolajam Davidenko.

Jau pašā spēles sākumā spēles iniciatīva piederēja Davidenko, kurš uzbruka spēcīgi un pārsvarā nekļūdīgi. Pie rezultāta 2:1 Gulbis zaudēja pie savas serves, tādejādi Davidenko panāca 3:1. Tālāk abi tenisisti uzvarēja pie savas serves, līdz pie rezultāta 3:5 Gulbis guva breiku un panāca 4:5, taču savu servi Gulbim neizdevās pārvērst sev labā rezultātā un pirmajā setā nācās atzīt Davidenko pārākumu ar 4:6.

Sākoties otrajam setam varēja redzēt, ka abi spēlētāji karstajā un sutīgajā laikā ir piekusuši, tādejādi biežāk arī tika pieļautas kļūdas. Arī otrajā setā Davidenko izdevās uzvarēt pie Gulbja serves, pēc kuras mūsu tenisists salūza un nespēja vairs atgūties, rezultātā otrajā setā piekāpjoties ar 2:6, bet visā spēlē ar 4:6, 2:6.

Vīriešu vienspēļu siets

Sieviešu vienspēļu siets

Saistītie raksti:
Gulbis: "Atrunas nemeklēju..."