Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Sporta mārketinga pēcpusdiena “Uzpildies!” apvieno nozares speciālistus

Kristaps Zālītis

Šodien pēcpusdienā sporta mārketinga pēcpusdienā “Uzpildies!” tiksies 50 nozares speciālisti – sporta federācijas, pašvaldības, aģentūras un zīmolu pārstāvji, kas diskutēs par tēmu pasākumu menedžments. Tikšanās mērķis – dalīties pieredzē un zināšanās, mācīties no pieredzējušiem profesionāļiem, viņu veiksmes stāstiem, kā arī vienam no otra, un izdarīt nozarei nozīmīgus secinājumus.

Pēc 2010. gadā veiksmīgi aizvadītās pirmās “Baltijas sporta mārketinga konferences 2010”, lai par aktuālo nozarē runātu biežāk kā reizi gadā – “Sporta attīstības centrs” rīko pēcpusdienu sēriju, kas notiks četras reizes gadā. Šogad “Baltijas sporta mārketinga konference 2011” notiks šī gada 22.-23. septembrī.

Pirmajā pēcpusdienā par tēmu pasākumu menedžments:
# “Aerodium” komunikācijas vadītājs Ansis Egle runās par efektīvu pieredzes mārketingu – Latvijas dalību Pasaules EXPO izstādē Šanhajā.
# “NECom” valdes locekle Eva Juhņēviča runās par pasākumu un tā zīmolu, skatīs jautājumu par partneru izvēles kritērijiem un abpusēji veiksmīgas sadarbības nosacījumiem, kā arī runās par pasākuma zīmola komunikāciju.
# “Untitled” producents Mārcis Gulbis runās par pasākumu klasifikāciju un producēšanas specifiku Latvijā, kā arī skatīs vienmēr aktuālo – pasākuma izmaksu sistēmas viedošanos.
# “Latvijas spēka atlētu federācijas” mārketinga konsultants Andis Linde runās par darbu ar sponsoriem, mediju attiecībām un spēkavīru attīstību.