Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Iznācis žurnāla "Sports" novembra numurs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Ir iznācis žurnāla ‘’Sports’’ novembra numurs, kurā vairāk nekā 20 interesanti raksti par Latvijas sportistiem. Šajā publikācijā piedāvajam īsu ieskatu galvenajos žurnāla rakstos.

Žurnāla novembra numurā lasi:

- „Baļķis bija. Viens gals Maskavā, otrs – Vašingtonā. Tas bija pasaules baļķis. Notiekošais bija pasaules pretrunu risinājums. Pretrunu centrs bija Padomju savienība, un mēs tur bijām iekšā,” atzīmējot LOK atjaunošanas 25. gadadienu, Daiņa Caunes intervijā „Organizācija 001” saka LOK Goda prezidents Vilnis Baltiņš.

- Siguldas bobsleja un kamaniņu trases direktora Daiņa Dukura kabinetā blakus vairākiem dēlu izcīnītiem Pasaules kausa kristāla globusiem ar slaidu kaklu un zeltaini apaļīgiem sāniem kārdina divlitrīga vācu šampanieša pudele, kas pārdzīvojusi uzvaras svinības kādos pērnās sezonas dižmačos. „Kad atvedīs divus zeltus no Sočiem, tad atkorķēs,” ūsās nosmīn Latvijas skeletena patriarhs...

- Plaša pirmsolimpiskā analīze skeletonā, biatlonā, kamaniņu sportā, bobslejā, kalnu un distanču slēpošanā un kērlingā.

- Viņu darbs sākas tad, kad arēnā atskan signāls un basketbolisti steidz sēsties uz soliņa, lai minūtes laikā atvilktu elpu un apspriestu taktiskos gājienus. Tad sākas sešdesmit sekunžu atskaite, kuru laikā viņām ar savu priekšnesumu jāuzceļ kājās publika. Viņām ir tieši sešdesmit mirkļi skatītāju priekšā. Bet pirms tam – neskaitāmas stundas sporta zālē... Tā rakstu „Sports īsos svārkos” sāk žurnāliste Anastasija Tetarenko.

Lai arī žurnāls Sports kopš 2013. gada sākuma atkal ir pārdošanā un tas joprojām ir pieejams abonentiem, žurnāla mājas lapā Sporto.lv ir iespējams bez maksas izlasīt visus žurnāla numurus. Ienāciet Sporto.lv un iepazīstiet Latvijas sportu labāk!